Master in het interieur ruimte ontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Interior Space ontwerp

Interior Design is een discipline die verschillende onderwerpen en professionele strengen belichaamt, als gevolg van de evolutie en de specialisatie van andere aanverwante activiteiten: ontwerp, scenografie, architectuur en styling, onder anderen.

Ook wordt vaak aangeduid als een discipline vergelijkbaar algemeen ontwerp en specifieke gebieden: product, industrieel, grafisch.

Opleiding Deze Master's verenigt al deze criteria en biedt training en een academische visie op die ontwerpers afkomstig van een specifiek gebied die op zoek zijn naar een dieper begrip van het specifieke gebied van Interior Design verwerven, in al zijn professionele formaten: woningen, werkplaatsen, efemere of commercieel.

SYLLABUS

MODULE I - CULTURELE CONTEXT

Het doel van deze cursus is om ervoor te zorgen dat de studenten, wanneer zij worden geconfronteerd met een specifiek project, in staat zijn om bepaalde aspecten die hun eigen belang te wekken te vinden; dat ze zullen wennen aan het kijken terug naar referenties die zijn gekoppeld aan die aspecten te vinden; dat ze begrijpen hoe nuttig dit zal zijn in hun begrip van de evolutie en de huidige status van de kennis over dit onderwerp; en dat zullen ze ook wennen aan het organiseren van dit alles in hun eigen kritische kaart.

Academische doelstellingen van de module

Het belangrijkste doel van deze module is om studenten te voorzien van kennis over de historische zaken, gekozen op doel, zodat zij in staat zijn hun eigen verwijzingen voorafgaand aan het project tot schrijven zal zijn.

MODULE II - PROJECT AREA

Het project is de as van een proces van het ontwerpen van een binnenruimte en, tegelijkertijd het vat alle kennis betrokken.

Een interieur project moet gebaseerd zijn op een evenwichtige combinatie van ruimte-analyse, het functioneel programma en de culturele achtergrond van de ontwerper.

Academische doelstellingen van de module

Het belangrijkste doel van deze module is om ervoor te zorgen dat de studenten in staat zijn om het type interieur project dat ze nodig hebben om uit te voeren identificeren. Voor dat doel, niet alleen hebben zij nodig om het in de context van een professionele productie sector, maar ze moeten ook om dit te doen binnen een stilistische en historische getij of trend die momenteel wordt ondersteund door objectieve gevonden.

MODULE III - gebouw en PRODUCTIE

Het gebouw en de faciliteiten zijn deel van het proces om het project te ontwikkelen. Een kennis van bouwsystemen, materialen en hun kenmerken, en van de voorzieningen, is essentieel voor de uitvoering van een professionele project.

Deze module gaat in detail in aspecten als ergonomie, restaureren en opknappen, als ze worden beschouwd als de fundamentele parameters in aanmerking te worden genomen voor de uitvoering van een interieur project.

Academische doelstellingen van de module

  • De bouw-beheer van projecten en werken Versterking van de kennis van de materialen en bouwsystemen gebruikt in het interieur design projecten. We zullen vooral gericht op degenen die mogelijk betrokken zijn bij het project als we het herstel en de levering mogelijkheden van de nieuwe materialen die worden gebruikt te beoordelen.

  • Ergonomie We zullen bespreken vanuit het perspectief van ergonomie - van het toepassingsgebied van de kennis en de middelen die nodig zijn voor de uitvoering van het interieur design projecten om hun vertegenwoordiging, presentatie en communicatie.

  • Restauratie en renovatie van De belangrijkste doelstelling is om te leren over de specifieke technieken en de theoretische kennis die nodig zijn om professionele werkzaamheden uit te voeren in elk interieur ruimte die een cultureel en historisch belang heeft, in de meest respectvolle, gevoelige manier en met de juiste criteria.

MODULE IV - Vertegenwoordiging

Gezien, het bestuderen en toepassen van de systemen van de vertegenwoordiging voor de effectieve communicatie en presentatie van een professionele interieur project.

Academische doelstellingen van de module

Het doel van deze module is de student hulpmiddelen en gewoonten geven de vertegenwoordiging projecten zien als een essentieel onderdeel van het proces van het project. Het is slechts door vertegenwoordigers van de werkelijke project dat men kan zich bewust zijn en hebben een nauwkeurige waarneming ervan.

CARRIERE MOGELIJKHEDEN

  • Interior Design Studios.
  • Architecture Studios.
  • Bedrijven die zich bezighouden met: scenografie, tijdelijke ruimtes, exposities mounts en / of stands.
  • Restauratie van ruimtes.
  • Advies en artistieke leiding.

FACT SHEET

Edit: 3rd Edition

Kwalificatie: Master in Interior Design geaccrediteerd door de Universidad de Vic-UCC. Studenten zonder universitair diploma zal een University Extension Studies Diploma ontvangen.

CREDITS: 60 ECTS

School periode: Van 19 oktober 2015 tot en met mei 2016. Final Project Presentatie: juni 2016

Tijdschema: Maandag tot donderdag, van 19 tot 22u.

Mode: Ter plaatse

Taal: Spaans

Prijs: 6600 €

Toegang: Afgestudeerden. Undergraduate graden in de Beeldende Kunst en Vormgeving, en die verband houden met de volgende professionele categorieën: interieur design, grafisch ontwerp, industrieel design en kunst toegepast op kleding. Professionals uit de sector, zonder specifieke opleiding, maar wie kan professionele expertise te tonen. Aanvragers zullen een selectie ondergaan voor aanvaarding op de cursus.

Waarnemingen: Intensieve cursus Spaans voor buitenlandse studenten bereid zijn toe te passen op de Master degree (keuzevak). Van 10 september tot en met oktober, 2; van maandag tot vrijdag (4 uur / dag) - 395 €.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 eq ... Lees meer

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 equipped with specific rooms for teaching and multi-purpose spaces designed to promote research, creation and innovation. Lees Minder