Master in het beleidsmanagement

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Een master in het beleidsmanagement geeft huidige en opkomende beleidsleiders uit met essentiële management- en analytische vaardigheden om hun carrière te bevorderen.

Geconfronteerd met het beheer en implementeren van veel van het meest uitdagende beleid van vandaag, hebben beleidsbeheerders de vaardigheden nodig om innovatieve oplossingen te leveren die politiek en administratief effectief zullen zijn. Een Master in het beleidsmanagement (MPM) traint huidige en opkomende beleidsleden in de kunst en wetenschap van beleidsmanagement, die hen voorbereiden om de dynamische beleidsomgeving van vandaag te leiden.

BALANCED CURRICULUM onder analytics, management en substantie binnen een breed scala van beleidsterreinen.

Centrum van de beleidswereld onze locatie in Washington, DC, biedt studenten toegang tot de hoogste concentratie van beleidsposten in de wereld.

LEIDENDE EXPERTS op onze faculteit delen hun kennis en worden regelmatig verzocht de overheid te adviseren over onderwerpen die variëren van kinderwelzijn tot onderwijshervorming tot werkgelegenheid.

HET GEORGETOWN NETWORK is een van de sterkste en meest betrokken in de wereld. Onze afgestudeerden gaan voort in topfuncties in de publieke, private, non-profit en multilaterale sectoren.

WERKERVARING - MPM-studenten hebben gemiddeld 13+ jaar ervaring.

MPM-programma

Flexibele planning

De 12-klas MPM-graad is ontworpen om flexibel te zijn om tegemoet te komen aan de behoeften van full- of deeltijdstudenten.

  • 12 lesprogramma
  • Zomerinstituten: 4 weeklange sessies (4 lessen)
  • Core semester-lange lessen (3 lessen)
  • Capstone Project: 1 klasse
  • Keuzevakken: 3 lessen

MPM-studenten starten het programma in de zomer met fundamentele klassen. Herfststartingen zijn toegestaan ​​met toestemming van de faculteit.

Voltijdse studenten kunnen het programma in een jaar voltooien door tijdens de zomer en vier lessen in de herfst- en lente-semesters vier intensieve, weeklange lessen deel te nemen.

De deeltijdstudenten kunnen de opleiding in twee jaar afronden door één of twee intensieve weeklange zomercursussen tijdens hun vakanties te nemen en vervolgens in de herfst en de lente twee lessen in de avonden te nemen.

Vereisten

Een bachelor diploma met een minimum van 3,0 GPA is vereist met minstens 5 jaar zinvolle ervaring.

Sample Cursussen

  • Innovaties in het openbaar management
  • Besluitvorming voor openbaar beleid
  • Economische analyse voor het openbare beleid
  • Beheer van Programma Evaluatie

Bekijk ons ​​op YouTube: https://youtu.be/9tCLivvC804

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our location in Washington, D.C., puts our students at the center of the policy world, giving them access to the highest concentration of policy internships and jobs, and allowing us to bring in leadi ... Lees meer

Our location in Washington, D.C., puts our students at the center of the policy world, giving them access to the highest concentration of policy internships and jobs, and allowing us to bring in leading policy practitioners as both teachers and speakers. Lees Minder