Master in fiscale boekhouding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Tax Accounting

Of het nu federaal, voor een groot bedrijf of als een persoonlijke accountant werkt, is belastingrekeningkunde een van de snelste veranderende gebieden in het bedrijfsleven. De Master of Tax Accounting degree programma heeft een multidimensionale aanpak om de moderne fiscus specialist op te leiden. Het programma ontwikkelt het belastingstelsel en de onderlinge relaties tussen deze en de boekhoudtheorie, kennis van de wet in verband met de belasting en de instrumenten die nodig zijn voor onderzoek en communicatie in belasting. Afgestudeerden zijn bereid om fiscale, juridische en boekhoudkundige databases in verband met belastingproblemen te onderzoeken en belastinggerelateerde beslissingen te nemen. Door hun uitgebreide kennis van boekhouding en belastingen op te nemen, komen de afgestudeerden van Manderson altijd vooruit.

Benodigde cursussen

Studenten zijn verplicht om een ​​minimum van 31 uur goedgekeurde cursussen te voltooien buiten de bacheloropleiding. Minstens 18 van deze uren moeten op het grote veld worden gedoseerd. Minimaal 24 uur dienen te worden genomen in cursussen die alleen beschikbaar zijn voor afgestudeerden, en 15 hiervan moeten opleidingen in boekhouding en belasting bij de universiteit van Alabama zijn . Studenten zijn ook verplicht om overheids- en non-profitrekeningen te voltooien, al dan niet voorafgaand aan het programma of als onderdeel van de MTA-graad.


voorwaarden

Wij verwelkomen applicaties van alle voorgraadse majors en alle werkervaringsniveaus. Wij streven ernaar om een ​​diverse groep studenten toe te kennen met unieke achtergronden, ervaringen en doelen. Als zodanig zijn er geen specifieke klasvoorwaarden voor de Manderson-programma's. Onze vereisten zijn weinig, maar onze verwachtingen zijn veel, waaronder een toewijding aan uitmuntendheid, een strenge nastreven van doelen, een innovatieve geest en een vastberadenheid om aan de voorhoede te zijn van wat nu en relevant is voor de moderne onderneming.


Werkervaring

Ervaring is belangrijk voor de dynamiek van de leeromgeving van Manderson. Meestal heeft meer dan 60% van elke inschrijvende klas een aanzienlijke eerdere werkervaring. Het programma heeft ook een nichegroep van ongeveer 40% hoogstaande studenten met weinig of geen eerdere werkervaring. Ongeacht uw vorige werkervaring, geeft Manderson u ervaring voor de toekomst.


Toepassing

Online app.


Verklaring van Doel / Intent Essay

U heeft de mogelijkheid om uw essay elektronisch in te dienen na het afronden van uw online applicatie. Dit is het meest efficiënte middel om uw essay in te dienen. Verklaringen van doelstelling die digitaal worden aangevraagd, dienen bij het afgestudeerde aanvraagcentrum te worden ingediend.


Officiële GMAT of GRE Scores

Manderson programma's accepteren ofwel de Graduate Management Toelating Test (GMAT) of Graduate Record Examination (GRE). De aanvragers moeten een examen afleggen en verzoeken dat de scores elektronisch worden ingediend aan de universiteit van Alabama, die direct na afloop van het examen kan worden gedaan. Wij accepteren alleen officiële scores van ETS of Pearson VUE die minder dan vijf jaar oud zijn. Officiële scores moeten ontvangen worden voordat we uw applicatie kunnen evalueren.


Officiële voorgraadse transcripties

Het Graduate School Office vereist twee officiële transcripties van elke voorgraadse instelling die je hebt bijgewoond. Zelfs als u een UA-student bent, moet u nog twee officiële transcripten indienen voordat uw bestand kan worden beoordeeld. De registrar dient over de zegel te ondertekenen aan de achterkant van elke transcriptieveloppe.


vergoedingen

Er wordt een vergoeding van $ 250,00 opgelegd aan elke afgestudeerde opleiding. Een business school technologie fee wordt beoordeeld tegen een tarief van $ 11 per credituur. Andere kosten (parkeren, studentenhygiëne, huisvesting, enz.) Zijn niet inbegrepen in deze schatting.

Studenten ingeschreven in de Enterprise Consulting concentratie zijn verplicht om te registreren voor een in de tussentijdse periode aangeboden periode (de periode van drie weken tussen de lente semester en de zomer stage).


Voltijds inschrijving voor afgestudeerden is 9-15 uur per gewoon semester. Een overbelastingsvergoeding wordt beoordeeld voor elk kredietuur dat hoger is dan het voltijdse collegegeld.Beurzen

Alle toelatingscandidaten worden automatisch in aanmerking genomen voor alle beschikbare prijzen, met prijsuitspraken gebaseerd op de voordelen van elke aanvraag. Er zijn geen aanvullende formulieren of applicaties nodig. Studenten wier aanvragen zijn ontvangen op de deadline van 5 januari, of uiterlijk op 15 februari voor de toelatingsdatum, hebben de grootste kans om financiële bijstand te krijgen via het Manderson-programma. Manderson onderschrijft tenminste 50 procent van onze studenten met een of ander soort beurs, assistentschap of gemeenschap.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

De Manderson Graduate School of Business biedt onze studenten een concurrentievoordeel in een competitieve markt. Meer dan ooit, professionals zien een praktische basis graduaat als een voorwaarde voo ... Lees meer

De Manderson Graduate School of Business biedt onze studenten een concurrentievoordeel in een competitieve markt. Meer dan ooit, professionals zien een praktische basis graduaat als een voorwaarde voor een betere carrière en een concurrentievoordeel. Als onze graduate school blijft om uit te blinken op het nationale niveau, zijn we het aantrekken van de beste en slimste studenten. Dat is een win-win situatie voor Manderson en onze studenten. Lees Minder