Master in financieel beheer en geavanceerde accounting

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze master geeft de student een voortgezette opleiding op het gebied van financiële economie en boekhouding die hen in staat om mee te doen in teams om hun activiteiten te ontwikkelen in de wereld van het onderzoek of het bedrijfsleven. Het zal ook hen in staat stellen om actief te integreren in een openbare lichaam.

Het bedrijfsleven moet professionals die in staat zijn om de uitdagingen van de huidige en toekomstige beheer ontmoeten in een internationaler en concurrerende omgeving elke dag. Binnen het bestuur van de onderneming, zijn de huidige beoefenaars vereist een diepere en meer gespecialiseerde een groot deel van de theoretische en praktische aspecten overwogen in de inhoud van deze meester kennis.

  • Coördinatie: Juan Carlos Saez Matallín, Vicent Aragó Manzana en M.Teresa Balaguer Coll. Ministerie van Financiën en Accounting. UJI.
  • Aantal studiepunten: 60 ECTS
  • Duur: een academisch jaar (oktober 2017 t / m september 2018)
  • Taal van het onderwijs: Spaans
  • Mode: (oktober 2017 / juni 2018)
  • Prijs: afwachting van de publicatie (2016: € 46,20 / credit)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Universitat Jaume I (UJI) came into being as a higher education and research centre on 27 February 1991 to meet the unanimous social demand in the Castelló area. It was also the fruit of a tradition i ... Lees meer

Universitat Jaume I (UJI) came into being as a higher education and research centre on 27 February 1991 to meet the unanimous social demand in the Castelló area. It was also the fruit of a tradition in education inherited from the Teacher Training studies at the old University College of Castelló (Col·legi Universitari de Castelló, CUC), which dated from 1969. Lees Minder
Castellón de la Plana