master in finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master Program in Finance - een innovatieve benadering voor de Studie van Financiën

&nbsp

De Robert Day School Master Program in Finance is anders dan alle andere programma. In feite is het anders by design: van de studenten hebben we te werven en om onze versnelde cohort curriculum, om onze rijke co-curriculaire programma. We zijn ook uniek en het geluk dat we zeer royale financiering voor verdiensten gebaseerde beurzen hebben.

&nbsp

We zijn in tegenstelling tot traditionele business schools, die doorgaans zijn gericht op het voorbereiden van studenten met vaardigheden, zoals management, basic financiën en marketing. Ons programma wordt bevolkt door studenten voelen we nu al beschikken over een sterk leiderschap neiging en is gericht op doordringen ze met een veel complexere en geavanceerde kennis van financiën en economie.

&nbsp

Net als andere top graduate finance-programma's, onze programma richt zich op strenge kwantitatieve en analytisch werk. Maar terwijl graduate finance programma's vaak te kort om ervoor te zorgen dat hun afgestudeerden ook sterk zijn communicatoren en leiders, hebben we deze elementen in de toelatingscriteria en de co-curriculaire programmering. Het resultaat is dat onze afgestudeerden zijn niet alleen in staat om complexe financiële concepten te begrijpen, maar ook om effectief te leggen die begrippen aan anderen.

&nbsp

Uiteindelijk, wat onderscheidt ons van andere programma's is dat we niet streven naar klassen van managers en financiële modelers te produceren. In plaats daarvan, zijn wij toegewijd aan het ontdekken van zaken de leiders van morgen en de beste bereiden ze met een scala aan vaardigheden van essentieel belang voor succes in de wereld van vandaag.

&nbsp

&nbsp

De Robert Day School Master Program in Finance

 • Een jump-start aan professionele excellentie in te financieren.
 • Een aantrekkelijk alternatief voor de traditionele MBA.

Deze unieke jaren van de studie is ontworpen om een ​​vooraanstaande postacademisch onderwijs in de financiële economie die is gebaseerd op een goed gedefinieerde set van undergraduate voorwaarden te bieden. Studenten die compleet de afgestudeerde programma verdient een Master of Arts graad in Finance en voer de werkplek met een sterk ontwikkelde kennis van geavanceerde financiële economie, zoals corporate finance, econometrie, asset pricing en investment management.

&nbsp

De afgestudeerde component is ook gepaard met een rijke co-curriculaire programma waar afgestudeerde studenten bij te wonen speciale evenementen en buiten de campus, neem dan maat communicatie-gerichte workshops, en anders toe te voegen aan de vaardigheden en kennis die ze krijgen van de klas.

&nbsp

Studenten toegelaten tot de masteropleiding worden aangeduid als Robert Day geleerden en komen in aanmerking voor aanzienlijke verdiensten gebaseerde beurs te ondersteunen.

&nbsp

&nbsp

Vereisten voor

&nbsp

De applicatie proces omvat:

 • On-line aanvraagformulier.
 • Begeleidende brief. Een korte persoonlijke kennismaking die uw interesse in het programma en de bijdrage die u kan leveren aan het programma wordt uitgelegd.
 • Hervatten.
 • GMAT of GRE scores.
 • Engels taalvaardigheid. Test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) is vereist voor internationale studenten.
 • Transcripten.
 • Twee brieven van aanbeveling (ten minste een moet zijn van een lid van de faculteit).
 • Een korte essays.
 • Aanvraagkosten.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Als een van de meest selectieve van de natie particuliere liberal arts colleges, CMC zit onder de intellectueel stimulerend, sociaal vervullende, zeven-college bekend was als de Claremont Colleges, ee ... Lees meer

Als een van de meest selectieve van de natie particuliere liberal arts colleges, CMC zit onder de intellectueel stimulerend, sociaal vervullende, zeven-college bekend was als de Claremont Colleges, een systeem gemodelleerd naar de Engelse Universiteit van Oxford. Opgericht in 1946, CMC is de jongste van de natie boven de hogescholen en zich inschrijft ongeveer 1.200 studenten. &nbsp Claremont McKenna College (CMC) traint haar studenten voor nadenkende en productief leven en verantwoord leiderschap in de economie, de overheid en public affairs. sterk aardend CMC's in de vrije kunsten, samen met haar nadruk op de economie, de overheid en de internationale betrekkingen, trekt studenten die het onderwijs aanpak pragmatisch en die van plan zijn om een verschil te maken in de wereld. Met deze brede basis te verlaten CMC afgestudeerden goed voorbereid op de uitdagingen van de 21ste eeuw. Velen gaan op een loopbaan in de wet na te streven, het bedrijfsleven, overheid, buitenlandse dienstverleners, internationale betrekkingen, openbare orde, museum bestuur, wetenschap en onderwijs, of voor graduate studie te oefenen. &nbsp grensverleggend onderzoek van het college instituten studenten ongekende mogelijkheden om te werken naast hun professoren en ontdek hoe wat ze leren in de klas links naar leven in de wereld behond. De wereld komt naar Claremont McKenna door middel van een levendige en gerenommeerde sprekers reeks waarin de wereldleiders, denkers, kunstenaars en visionairen campus te bezoeken via de Marian Miner Athenaeum Cook en andere publieke programmering. &nbsp In september 2007, Robert A. Day, de oprichter en voorzitter van de TCW Group, Inc, toegezegd een $ 200 miljoen persoonlijke geschenk aan de Robert Day School of Economics en Finance en haar unieke programma's vast te stellen. Dit was de grootste opgenomen cadeau aan een liberal arts instelling, het grootste geschenk op het gebied van financiën en economie, en behoort tot de top 20 grootste giften ooit aan een hogeschool of universiteit. Door zijn vrijgevigheid, de Robert Day School of Economics en Finance biedt nu meerdere programma's, waaronder een Master of Arts graad in Finance. Lees Minder