Lees de Officiële Beschrijving

Master Program in Finance - een innovatieve benadering voor de Studie van Financiën

&nbsp

De Robert Day School Master Program in Finance is anders dan alle andere programma. In feite is het anders by design: van de studenten hebben we te werven en om onze versnelde cohort curriculum, om onze rijke co-curriculaire programma. We zijn ook uniek en het geluk dat we zeer royale financiering voor verdiensten gebaseerde beurzen hebben.

&nbsp

We zijn in tegenstelling tot traditionele business schools, die doorgaans zijn gericht op het voorbereiden van studenten met vaardigheden, zoals management, basic financiën en marketing. Ons programma wordt bevolkt door studenten voelen we nu al beschikken over een sterk leiderschap neiging en is gericht op doordringen ze met een veel complexere en geavanceerde kennis van financiën en economie.

&nbsp

Net als andere top graduate finance-programma's, onze programma richt zich op strenge kwantitatieve en analytisch werk. Maar terwijl graduate finance programma's vaak te kort om ervoor te zorgen dat hun afgestudeerden ook sterk zijn communicatoren en leiders, hebben we deze elementen in de toelatingscriteria en de co-curriculaire programmering. Het resultaat is dat onze afgestudeerden zijn niet alleen in staat om complexe financiële concepten te begrijpen, maar ook om effectief te leggen die begrippen aan anderen.

&nbsp

Uiteindelijk, wat onderscheidt ons van andere programma's is dat we niet streven naar klassen van managers en financiële modelers te produceren. In plaats daarvan, zijn wij toegewijd aan het ontdekken van zaken de leiders van morgen en de beste bereiden ze met een scala aan vaardigheden van essentieel belang voor succes in de wereld van vandaag.

&nbsp

&nbsp

De Robert Day School Master Program in Finance

 • Een jump-start aan professionele excellentie in te financieren.
 • Een aantrekkelijk alternatief voor de traditionele MBA.

Deze unieke jaren van de studie is ontworpen om een ​​vooraanstaande postacademisch onderwijs in de financiële economie die is gebaseerd op een goed gedefinieerde set van undergraduate voorwaarden te bieden. Studenten die compleet de afgestudeerde programma verdient een Master of Arts graad in Finance en voer de werkplek met een sterk ontwikkelde kennis van geavanceerde financiële economie, zoals corporate finance, econometrie, asset pricing en investment management.

&nbsp

De afgestudeerde component is ook gepaard met een rijke co-curriculaire programma waar afgestudeerde studenten bij te wonen speciale evenementen en buiten de campus, neem dan maat communicatie-gerichte workshops, en anders toe te voegen aan de vaardigheden en kennis die ze krijgen van de klas.

&nbsp

Studenten toegelaten tot de masteropleiding worden aangeduid als Robert Day geleerden en komen in aanmerking voor aanzienlijke verdiensten gebaseerde beurs te ondersteunen.

&nbsp

&nbsp

Vereisten voor

&nbsp

De applicatie proces omvat:

 • On-line aanvraagformulier.
 • Begeleidende brief. Een korte persoonlijke kennismaking die uw interesse in het programma en de bijdrage die u kan leveren aan het programma wordt uitgelegd.
 • Hervatten.
 • GMAT of GRE scores.
 • Engels taalvaardigheid. Test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) is vereist voor internationale studenten.
 • Transcripten.
 • Twee brieven van aanbeveling (ten minste een moet zijn van een lid van de faculteit).
 • Een korte essays.
 • Aanvraagkosten.
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019