Master in Finance

Castelldefels School of Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master in Finance

Castelldefels School of Social Sciences

Uit de nieuwe uitdagingen die door de onlangs overwonnen wereldwijde financiële crisis zijn ontstaan, vormen de financiële trends de wereld waarin we leven.

De vraag naar buitengewone financiele medewerkers groeit voortdurend. Bedrijven vragen managers met bewezen vaardigheden om deze nieuwe scenario's te begrijpen, de bedrijfsgroei te vergroten, omzetstromen te diversifiëren en kapitaal te verhogen.

Het huidige competitieve landschap vereist een ander niveau van een efficiënte financiele benadering van het management, waarbij zowel een goed begrip van de bestuurlijke implicaties van de bedrijfsfinanciële structuur, een geactualiseerd perspectief op de evolutie van economische agenten en toezichthouders, en een diepgaande analyse en monitoring van de financiële KPI's van het bedrijfsmodel. ASPIRE's Master in Finance is bereid om een ​​uitstekende generatie nieuwe managers op te leiden om deze uitdagingen succesvol te kunnen aanpakken.

Waarom studeer Master in Finance bij Aspire Business School?

eah

De ASPIRE Master in Finance combineert cutting edge theoretische kaders met een toegepas perspectief op de dagelijkse management implicaties van de financiële rollen. Onze faculteitsleden hebben een uitgebreide ervaring in allerlei bedrijfstakken en typen bedrijven, van startups tot grote, geconsolideerde spelers om de beste leerervaring in de levendige stad Barcelona uit te voeren.

Doelstellingen

De Master in Finance van Aspire richt zich op een aantal gratis doelen.

  • Deelnemers geven een goed inzicht in de nieuwe fi nanciële trends, concurrenten en regelgeving die nodig zijn voor het competitieve landschap van vandaag.
  • Versterk de theoretische richtlijnen die nodig zijn voor een nieuwe generatie professionals om de financiële vooruitzichten succesvol in hun dagelijkse activiteiten op te nemen.
  • Integreer een solide financiële opleiding voor zowel middenbeheerders als top managers.
  • In contact zijn met nieuwe typen venture capital bedrijven en alternatieve financiële instrumenten.

Vakdidactiek

De methodologie die wordt gebruikt in de programma's van ASPIRE is gebaseerd op de combinatie van praktische training en theoretische kennis en vereist verder de actieve deelname van studenten aan hun opinies en standpunten. Hierbij worden alle deelnemers aangemoedigd om casestudies te analyseren en op te lossen op basis van echte en gesimuleerde bedrijfsomstandigheden voor opleidingsdoeleinden.

rth

De deelname en het teamwerk van de studenten zijn een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van het programma. Dit verdiept en verrijkt de training, omdat het de diversiteit van meningen en ervaringen van de deelnemers aanvult. In dit opzicht is goed teamwork essentieel bij de ontwikkeling, voorbereiding en presentatie van het Business Plan, aangezien het FMT-project waarin alle kennis en vaardigheden die zijn verkregen tijdens de ontwikkeling van het programma geïntegreerd zijn. Het project stimuleert de mogelijkheid om de strategische visie en ondernemingszin van de student te ontwikkelen.

Het aanbieden van een virtuele campus biedt permanente toegang tot alle benodigde middelen om te leren, naast informatie over de planning van cursussen, de evaluatie van de voortgang van de student en het directe contact met de leerpersoon.

Toelatingseisen

  • Academisch : Internationale-Niet-Eu-studenten: BA, BSc, BScIT, BSc Engineering, .EU & UK Studenten: Bachelor. Voor Britse studenten kunnen BA en BSc houders (verplichte inschrijving voor voorbereidende cursussen van toepassing zijn)
  • Werkervaring : 3 jaar werkervaring, met inachtneming van stages. Studenten met uitstekende academische records kunnen de werkervaring golven.
  • Engels vaardigheid : IELTS: 6.0 (minimum van 5.0 in alle componenten) TOEFL (papieren): totale score van 600 met een test van schriftelijke engelse score van 5,5 TOEFL (internet-based): algemene score tussen 87-109 met component scores van tenminste 20.Cambridge English First (FCE) Aanvragers uit een erkende meerderheid Engelssprekende landen (MESC's) hoeven deze eisen niet te voldoen. (Als u niet aan onze minimale Engelse taalvereisten voldoet, bieden wij een intensieve pre-sessional Cursus Engels.)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
11,000 EUR
- Thuisstudenten; 14000 EUR - Overzeese studenten
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan