Master in Finance (MSC)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Top carrièremogelijkheden in de financiële sector - Een leidinggevende functie op alle financiële gebieden staat open voor afgestudeerden van het programma "Master in Finance": banken, verzekeringsmaatschappijen, participatiemaatschappijen, venture capitalists, hedgefondsen, de adviessector (herstructurering) of de overheidsfinanciën zijn op zoek naar onze uitstekend opgeleide specialisten.

In een oogopslag

 • Graad : Master of Science (MSc)
 • Studieduur : 20 maanden
 • Taal: Engels
 • Start : september en januari
 • ECTS : 120
 • Double degree : het is mogelijk om de studie te verlengen door een semester door te brengen aan een van onze partneruniversiteiten
 • Groot studiegebied : financiën
 • Kosten : 26.040 Euro

Highlights

 • Volledige studiecursus in het Engels
 • Geïntegreerd semester in het buitenland
 • Meer dan 230 partneruniversiteiten
 • Leren in kleine groepen
 • Individuele loopbaanbegeleiding en coaching
 • Sterk bedrijfsnetwerk

Programma structuur

Hieronder vindt u een voorbeeld van het studieprogramma van de Master of Science. Als je een niet-bedrijfsdiploma hebt, biedt EBS je de kans om je te kwalificeren voor onze Master of Science-programma's door met succes een voorbereidingssemester af te ronden. Tijdens ons Master of Science-programma breng je je eerste twee semesters door bij EBS. Het derde semester zal daarna worden besteed aan een van onze 230 partneruniversiteiten. Als u besloten heeft om een ​​duale opleiding te volgen, zult u een extra semester in het buitenland behalen bij de respectieve partnerinstelling. Voor studenten met een niet-Duitse opleiding bieden we de mogelijkheid om het derde semester ook door te brengen bij EBS.

Vereisten

 • Houd een bachelordiploma of gelijkwaardig aan met minimaal 180 ECTS-punten
 • Heb ten minste tien weken stage gelopen tijdens of na je eerste graad
 • TOEFL, IELTS of gelijkwaardig
 • Geldig GMAT, GRE of EBSgrad

Je studeert aan een van de beste business schools wereldwijd: de EBS Universität wordt regelmatig tot de topuniversiteiten gerekend.

De wereld verandert snel, we zullen je hierop voorbereiden: we voorzien je van de vaardigheden en methodische expertise die je nodig hebt om managementtaken en sociale verantwoordelijkheid op te nemen in een zeer dynamische omgeving.

Je leert zelfverzekerd te werken in een gedigitaliseerde omgeving: programmeertalen, professionele data-analyse of informatiebeheer, we leren je geschikte digitale vaardigheden die je nodig hebt om het potentieel van een gedigitaliseerde wereld te benutten en nieuwe wegen in te slaan.

U profiteert er twee keer van: met de studie "International Dual Degree" behaalt u twee graden van twee gerenommeerde universiteiten. De Bachelor of Science van de EBS en de graad van de partneruniversiteit die je in de laatste drie semesters hebt gevolgd.

Je volledige studieprogramma is in het Engels: bij het EBS studeer je op internationaal niveau en in een internationale omgeving. Daarom zijn alle lezingen en evenementen natuurlijk in het Engels.

Je krijgt praktische kennis met een echte toegevoegde waarde: vanaf het allereerste begin van je opleiding profiteer je van ons netwerk van zeer aantrekkelijke zakelijke partners. We regelen stageplaatsen bij bedrijven zoals Accenture, BCG, BMW, Danone, Deloitte, Deutsche Bank, Ernst & Young, L'Oréal, Morgan Stanley, P & G, PWC en anderen. Je zult ook aan het begin van je carrière intensieve ondersteuning krijgen van ons Career Services Centre en tijdens je studie ook contact opnemen met vertegenwoordigers van bedrijven.

Je krijgt internationale ervaring bij een aantal van de beste universiteiten ter wereld: je brengt de eerste drie semesters door aan het EBS en verandert voor de resterende studieperiode naar een buitenlandse partneruniversiteit.

U profiteert van topleerkwaliteit: u bereikt een optimaal leersucces in kleine groepen met expliciete praktische relevantie en talrijke casestudy's. Ons unieke coachingprogramma en uitgebreid curriculum voor individuele persoonlijkheidsontwikkeling stellen u in goede positie voor uw professionele carrière.

Als afgestudeerde EBS behaalt u een bovengemiddeld startloon: een diploma van de EBS biedt u financieel voordeel vanaf het allereerste begin van uw carrière. Het gemiddelde beginsalaris van onze bachelor-afgestudeerden is 56.000 euro (Werkgelegenheidsverslag 2016).

Met ons studieprogramma heb je veel vraag op de arbeidsmarkt: 85% van de afgestudeerden ontvangt hun eerste baanaanbieding tijdens hun studie of uiterlijk 3 maanden na hun afstuderen (Werkgelegenheidverslag 2016).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Under the umbrella of the private, state-recognised EBS Universität für Wirtschaft und Recht you will find a programme portfolio that is unique across Germany consisting of Bachelors, Law, Masters and ... Lees meer

Under the umbrella of the private, state-recognised EBS Universität für Wirtschaft und Recht you will find a programme portfolio that is unique across Germany consisting of Bachelors, Law, Masters and doctoral programmes as well as top-class executive education for working professionals. Our Business and Law School reap the benefit from their synergies, building a strong foundation for innovative research and continuing education activities of high practical relevance. Lees Minder