Master in environmental science and engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Milieuwetenschappen en -kunde (Master)

De cursus heeft als doel de vaardigheden van de studenten te cultiveren om de essentiële theorieën van omgevingen te beheersen en een grondig begrip te krijgen van de nieuwste ontdekkingen en ontwikkelingen, zodat ze het vermogen van innovatie kunnen verwerven. De cursussen behandelen Environmental Microbiology, Environmental Planning and Management, Waste Water Engineering enz.

Duur, collegegeld, verzekeringskosten

2,5-3 jaar, 37600rmb / jaar, 600rmb / jaar

Programma-informatie

Studenten zijn verplicht om het curriculum in te vullen tussen 2-3 jaar, en doctorale programma's zijn 3-5 jaar, voldoen aan de aangewezen credits, voltooien het proefschrift en verdedigen het voor een panel van experts. Succesvolle afgestudeerden ontvangen een afstudeercertificaat samen met de Master's degree / Doctoral degree, volgens de regulatie van de Degree Committee.

Masterprogramma's worden uitgevoerd in het Chinees, met uitzondering van de Engelstalige programma's.

Toepassing Vereisten

1. Aanvragers moeten niet-Chinese burgers zijn met een geldig paspoort, het vereiste taalniveau en de vereiste taal hebben behaald.

2. Kandidaten voor een masteropleiding moeten jonger zijn dan 40 jaar, een bachelordiploma hebben behaald en HSK niveau 5.

3. Kandidaten voor een doctoraatsprogramma moeten jonger zijn dan 45 jaar, een masterdiploma hebben behaald en HSK niveau 6.

Toepassing Periode

Zorg ervoor dat van 1 maart tot 30 juni poststukken vóór de deadline arriveren.

Adres

Office 107, International Student Center, University Science and Technology Beijing

# 30 Xueyuan Road, Haidian District, Beijing 100083 China

Toepassingsmaterialen

Er zijn twee exemplaren van het aanvraagmateriaal nodig, een origineel van een notariële akte en een duplicaat.

1, (Bachelor en Master) Graduation certificate and degree diploma (studenten die willen afstuderen moeten een officiële brief met de verwachte afstudeerdatum overleggen en het graduaatdiploma indienen als ze worden toegelaten), moeten origineel zijn of notarieel in het Chinees of het Engels.

2, (Bachelor en Master) Officiële transcripties van je academische prestatie tot het heden, inclusief de gevolgde cursus en de standaard behaald, moeten origineel zijn of notarieel zijn in het Chinees of het Engels.

3, Een persoonlijke verklaring (800 woorden voor een masteropleiding, 1500 woorden voor een doctoraatsopleiding, moet in het Chinees of Engels zijn).

4, Twee aanbevelingsbrieven van uw referenten. De scheidsrechters moeten hoogleraren of UHD's zijn. Ten minste één van hen moet kennis hebben van je recente academische werk. Het formaat van de aanbevelingsbrieven moet origineel zijn in het Chinees of het Engels.

5, een kopie van uw taaltestresultaat:

Chinees-onderwezen programma: HSK niveau 5 of 6 of hoger;

Engelstalig programma: IELTS 6 punten of meer; IBT 80 punten of hoger.

6, één fotokopie van uw geldig paspoort (het paspoorttype moet gewoon zijn).

7, Inhoudsopgave en samenvatting van uw academische publicaties en elke andere originele prestatie in uw vakgebied.

8, Gezondheidscertificaat van een openbaar ziekenhuis.

9, Application & audit fee 600rmb.

Opmerking: er zijn twee exemplaren van het aanvraagmateriaal nodig, één origineel van een notariële akte en een duplicaat. Hand in persoon of stuur ze per post naar International Students Office of USTB (de envelop moet worden gemarkeerd als "Aanvraag voor Graduate Admission). Onvolledig aanvraagmateriaal wordt niet verwerkt. Applicatiematerialen worden niet geretourneerd.

Application Process

1, solliciteer in het systeem, betaal de auditkosten en dien deze in. Download de applicatie en verzend alle Application Materials naar International Students Center of USTB. (600 RMB, je kunt betalen in het systeem of je kunt contant betalen op kantoor. De aanvraagkosten worden niet terugbetaald.)

2, Application Materials zal worden doorgegeven aan het desbetreffende vak Afdeling. Applicatiematerialen zullen worden geverifieerd en indien succesvol zal de aanvrager worden toegelaten.

Opmerking: onvolledig aanvraagmateriaal of geen aanvraagkosten worden niet verwerkt.

Toelating resultaat

Het internationale studentencentrum zal eind juni de namen van succesvolle kandidaten bekendmaken in hun relevante programma en zal in juli toelatingsbrieven sturen naar succesvolle aanvragers. Voer het aanvraagformulier in met gedetailleerd e-mailadres en postcode of andere ontvangstmethoden.

registratie periode

Eind augustus elk jaar (gespecificeerd in de toelatingsbrief). Studenten moeten zich tijdig aanmelden.

Beurzen

Chinees overheidsburschap-bilateraal programma (CGS-BP)

Studenten kunnen bij CSC aanvragen indienen voor een Chinese overheidssubsidie ​​(CGS-BP) via de aanbeveling van relevante autoriteiten of Chinese ambassades. De toepassingsperiode is van november tot april, verschillende in landen. Controleer de details van tevoren. Neem contact op met het International Student Center als je vooraf toestemming wilt.

Chinees overheidsbeurs-Chinees universiteitsprogramma (CGS-CUP)

Aanvrager kan het Chinese overheidsbeurs (CGS-CUP) aanvragen bij de universiteit, maar deze beurs wordt alleen verstrekt aan de uitstekende buitenlandse studenten die voor de eerste keer naar China komen.

USTB Kanselierbeurs

Aanvrager kan USTB Kanselierbeurs toepassen.

Beijing Government Scholarship

Behandel het volledige, de helft of een deel van het collegegeld.

Opmerking: raadpleeg 'beurzen' voor meer informatie.

Accommodatie

Neem rechtstreeks contact op met het kantoor voor informatie over internationale studentenappartementen.

Houd er rekening mee dat studenten die buiten de campus wonen zich binnen 24 uur moeten aanmelden bij het lokale politiebureau.

Visuminformatie

Studenten toegelaten tot USTB kunnen uw visum aanvragen bij de Chinese ambassade / consulaat in uw land met uw toelatingsbrief en JW201 / 202-formulier. Internationale studenten die gedurende 6 maanden in China studeren, moeten een "X" -visum verkrijgen, dat 30 dagen geldig is nadat je in China bent aangekomen. Je moet naar het International Students Office komen en binnen 30 dagen een verblijfsvergunning aanvragen om een ​​legale status in China te verkrijgen.

Laatst bijgewerkt op nov 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Science and Technology Beijing (USTB) was founded in 1952 following the amalgamation of the best departments in related fields of five eminent universities as a result of a nationwid ... Lees meer

The University of Science and Technology Beijing (USTB) was founded in 1952 following the amalgamation of the best departments in related fields of five eminent universities as a result of a nationwide reorganization of the higher education system. Lees Minder