Master in digitale publishing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Digital Publishing

De Master in Digital Publishing (60 ECTS) wordt verkregen door het invullen van twee postdoctorale opleidingen, voor elke 30 ECTS. Deze postdoctorale opleidingen kan in hetzelfde academiejaar worden afgerond, of in verschillende jaren. Alle postdoctorale opleidingen die deel uitmaken van een master's degree kunnen onafhankelijk van elkaar worden genomen.

PRESENTATIE

Nieuwe digitale technologieën in redactionele vormgeving vertegenwoordigen een grote verandering voor de professionele ontwerper. Deze digitale werkelijkheid heeft invloed op zowel het concept en het creatieve proces en de productie en verspreiding van redactionele werken. Traditionele studieboeken en tijdschriften worden getransformeerd en evolueren van een nieuwe digitale dimensie die re-denken oude concepten en leren van nieuwe werkwijzen en technieken. Publishing, professioneel, ontwerper kan niet deze veranderingen te negeren. De uitgeverswereld heeft meer dan ooit om professionele ontwerpers in deze overgang naar de nieuwe technologieën in een constante groei.

De creatieve ontwerper moet een dynamische en open houding ten opzichte van nieuwe technologieën. Deze postdoctorale cursus biedt een kans om te publiceren, professioneel, ontwerper om mee te gaan met de grote uitgeverijen door nieuwe digitale technologieën.

SYLLABUS

Deze postdoctorale cursus wordt georganiseerd in 10 modules en is voltooid op het inleveren van de Final Project.

  • Module I - Publishing
  • Module II - Oprichting van interactieve digitale magazines. DPS
  • Module III - Core project van digitaal magazine creatie
  • Module IV - Typografie toegepast op digitaal publiceren ontwerp
  • Module V - Kritiek en analyse van de briefing voor de Digital Publishing
  • Module VI - Informatie architectuur en grafische synthese in digitale publicaties
  • Module VII - Usability in digitale publicaties
  • Module VIII - Complementatie om digitale publicaties te creëren
  • Module IX - Distributie en verkoop in de App Store en de Android Market
  • Module X - Business-modellen, interactieve reclame en merkproducten apps

FACT SHEET

Edit: 3th Edition

Kwalificatie: Postgraduaat in Digital Editions geaccrediteerd door de Universidad de Vic-UCC. Studenten zonder universitair diploma zal een University Extension Studies Diploma ontvangen.

CREDITS: 30 ECTS

School periode: Van 19 oktober 2015 tot en met mei 2016. Final Project Presentatie: juni 2016

Tijdschema: Maandag en woensdag van 19u tot 22u

Mode: Ter plaatse

Taal: Spaans

Master's prijs: 6600 €

Toegang: Afgestudeerden. Undergraduate graden in de Beeldende Kunst en Vormgeving, en die verband houden met de volgende professionele categorieën: interieur design, grafisch ontwerp, industrieel design en kunst toegepast op kleding. Professionals uit de sector, zonder specifieke opleiding, maar wie kan professionele expertise te tonen. Aanvragers zullen een selectie ondergaan voor aanvaarding op de cursus.

Waarnemingen: Intensieve cursus Spaans voor buitenlandse studenten bereid zijn toe te passen op de Master degree (keuzevak). Van 10 september tot en met oktober, 2; van maandag tot vrijdag (4 uur / dag) - 395 €.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 eq ... Lees meer

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 equipped with specific rooms for teaching and multi-purpose spaces designed to promote research, creation and innovation. Lees Minder