Master in design management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

IPAM Design Management

Master ontwikkeld in samenwerking met IADE - Creative University.

Design Management is een activiteit die als voornaamste doel heeft de integratie van een goed ontwerp in bedrijven, het toevoegen van delen van kennis van het ontwerp en beheer. De mogelijkheid om creatieve processen in de fasen van het onderzoek, analyse, beeldvorming en de uitvoering het ontwerpen en plannen zijn de belangrijkste vaardigheden van een design manager die vertalen naar bereikt door de bedrijven in de markt concrete resultaten.

De Master in Design Management omvat alle strategische en operationele proces binnen een bedrijf organisatie om offertes op maat van de behoeften van de consument aan te passen.

bedrijven

Gedurende de Meester, zal de student een constant contact met de professionele wereld, hetzij door middel van seminars met de leiders en referentie-professionals, workshops, projecten met bedrijven en de mogelijkheid om uit te voeren stappen.

internationale ervaring

IPAM LIU Logo

Global Laureaat internationale universiteiten netwerk biedt 80 universiteiten in 29 landen waar de student internationale mobiliteit kan uitvoeren.

belangrijkste voordelen

  • innovatieve onderwijsmethoden methode gebaseerd op technologie.
  • Programma ontwikkeld netwerken op nationaal en internationaal niveau.
  • Sterke component van innovatie en focus op ondernemerschap.
  • Complementariteit van de twee gebieden die het mogelijk maken om een ​​gedeelde visie op de gehele schepping te ontwikkelen: ontwerp en beheer.
  • heterogene en samenwerkend natuurlijk uitgangssignalen genereren rijke kennisniveau.
  • Project ontwikkeld in samenwerking met internationale universiteiten.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

IPAM is a school that has over 30 years of experience in teaching marketing, having always offered education of excellence in close proximity to companies and the markets. Our teaching model combines ... Lees meer

IPAM is a school that has over 30 years of experience in teaching marketing, having always offered education of excellence in close proximity to companies and the markets. Our teaching model combines theory and practice, taught by faculty with business experience and real-world challenges that are posed to students by companies. The environment at IPAM Lisbon is one of professionalism, competence, and determination. The students are true Marketing Managers when starting or developing their careers. Lees Minder
Lissabon , Porto + 1 Meer Minder