Master in de wijsbegeerte

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BOND BUSINESS SCHOOL

TOELATINGSEISEN
Binnenkomst in de Master of Philosophy is een Bachelor's Degree met Honours in een relevante discipline, met bewijs van de mogelijkheid begeleide onderzoek uit te voeren; of een diploma als gelijkwaardig wordt beschouwd door het Comité Research.

PROGRAMMA BESCHRIJVING
De Master of Philosophy ontwikkelt onafhankelijk onderzoek vaardigheden en het vermogen om een ​​specifiek onderzoeksonderwerp betrekking hebben op een breed kader van kennis. Het programma legt een grote nadruk op onafhankelijk onderzoek (initiatief), een grondige kennis van domeinspecifieke kennis, deskundigheid in onderzoeksmethoden en op het vermogen om onderzoeksresultaten te communiceren. Dit programma dient als een weg naar de Doctor of Philosophy (PhD).

programmastructuur
Master kandidaten vereist zal zijn om met succes te voltooien drie onderzoeksmethodologie onderwerpen, waaronder de kwalitatieve en kwantitatieve analyse, in het eerste jaar van de kandidatuur. Een bevestiging van de kandidatuur proces vindt plaats aan het einde van het eerste jaar van inschrijving voor de vooruitgang en de geschiktheid te evalueren om verder te gaan in de mate.

Het proefschrift moet een belangrijke, in wezen origineel, theoretische of empirische studie van een probleem met betrekking tot de student de belangrijkste gebied van de studie. De Bond Business School verwacht studenten om nauw samen te werken met het personeel en worden blootgesteld aan de onderzoeksactiviteiten van het personeel en de andere studenten. Het zou niet ongewoon voor de student en de toezichthouder om co-auteurs in publicaties als gevolg van het proefschrift van de student te zijn.

TOEZICHT
Elke student wordt begeleid door ten minste twee naar behoren gekwalificeerd wetenschappelijk personeel. De Bond Business School is verantwoordelijk voor de goedkeuring van de student proefschrift voorstel voorafgaand aan het onderzoek proces.

PROFESSIONELE RESULTATEN
De Master of Philosophy zal u voorzien van het onderzoek vaardigheden voor academische loopbaan in de universitaire sector of voor rollen in research-intensieve organisaties.

Faculteit Maatschappij & DESIGN

TOELATINGSEISEN De minimale eis voor toelating tot de Master of Philosophy is de voltooiing van een Level 7 kwalificatie (bachelor) in dezelfde discipline.

Dit programma biedt u de mogelijkheid om een ​​uitgebreide en gerichte studie uit te voeren in een bepaald gebied van onderzoek rente, of de ontwikkeling van creatieve werken. In bepaalde omstandigheden kan het worden gebruikt als een weg naar PhD studies afwachting passende goedkeuringen.

De kandidaten zullen nodig zijn om een ​​stuk van het werk van in totaal 30.000 tot 40.000 woorden, of een equivalent gewicht van het werk voor een creatieve kunsten project indienen.

Het onderwerp moet worden goedgekeurd door de faculteit en adequaat toezicht moeten beschikbaar zijn.

Laatst bijgewerkt op jun 2016

Over de school

RIGHT NOW, this moment, the world is changing. Big changes, small changes, climate changes, gear changes… The future belongs to those that are making history now, the quick thinkers acting on their fe ... Lees meer

RIGHT NOW, this moment, the world is changing. Big changes, small changes, climate changes, gear changes… The future belongs to those that are making history now, the quick thinkers acting on their feet now, and the innovators blazing new trails now. With so much happening in the world, why wouldn’t you learn from right now? The way we learn at Bond University means you’ll never be left behind. You’ll experience things at Bond that will push you forward. At Bond University, you will learn how to learn in the now. We are challenging, volunteering, practicing and collaborating. RIGHT NOW, you could learn from everyone and everything from a university that values now. Lees Minder