Master in de wetenschappen in de informatietechnologie (informatie technologie management) 12 maanden track

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Science in Information Technology (Information Technology Management) 12 maanden track is ontworpen voor professionals die hun loopbaan versnellen met een korte, gefocuste studieperiode. Het programma bereidt je voor op een technologie-manager, chief information of technology officer te worden en om ondernemingen in innovatieve manieren leiden door een wereld-klasse, praktisch, IT en management curriculum. Dit omvat 48 eenheden waaraan u keuzevakken kunt aanpassen om uw educatieve en carriere doelen te ontmoeten. In de interdisciplinaire traditie van Carnegie Mellon University en opgeleid als analytische probleemoplossers zijn afgestudeerden uitgerust met een integratie van informatietechnologie en managementvaardigheden die speciaal zijn ontworpen om hen te bereiden voor IT-industrie leiderschap rollen en hun loopbaan te bevorderen.

Het MSIT programma beschikt over een ervaren, professionele docenten die aan de behoeften van de werkende professionals begrijpt en is gewijd aan het verstrekken van een hoge kwaliteit educatieve ervaring. Carnegie Mellon's praktische benadering van onderwijs stelt studenten in staat om onmiddellijk toe te passen op het werk wat ze leren in de klas. De klassen zijn klein gehouden en de inhoud van de cursus is loopbaan relevant te zorgen dat u die nodig zijn om uit te blinken in de klas ondersteuning.

Highlights

  • Een Amerikaanse diploma van Carnegie Mellon University, gerangschikt No.1 in computer science schools (US News & World Report 2010) en nr. 3 op het gebied van informatica en informatiesystemen (QS World University Rankings 2014)
  • Een verkorte opleiding geleerd over 12 maanden full-time (of part-time equivalent) ideaal voor professionals die op zoek zijn naar hun carrière verder te ontwikkelen door middel van in een kortere onderzoeksperiode
  • 48 eenheden van keuzevakken zodat u uw programma aan te passen aan uw opleiding en carrière doelen te bereiken
  • Een hoge kwaliteit programma dat management en IT-theorie, kennis en vaardigheden integreert
  • Inclusief praktische ervaring via het Information Systems Project

Leerplan

Onze MSIT-ITM-programma beschikt over een unieke interdisciplinaire curriculum van analytische en kwantitatieve studies. U bent bevoegd om je diploma te passen door het selecteren uit een verscheidenheid van natuurlijk keuzevakken uit via cursussen en onafhankelijk onderzoek verricht. Carnegie Mellon wordt algemeen erkend voor onze unieke interdisciplinaire omgeving en het stimuleren van het werk over departementale lijnen. Daardoor ons MSIT Daarna volgen de wereld met het vermogen om complexe problemen.

Het MSIT-ITM programma vereist dat u in totaal 144 eenheden bestudeert, bestaande uit 96 eenheden kerncursussen en 48 eenheden keuzevakken. Deze combinatie van de cursussen kunt u het programma aan te passen aan je carrière en interesse behoeften door het selecteren van relevante keuzevak, terwijl het bestuderen van de kern cursussen die een kern fundament van kennis en vaardigheden te bieden.

Full-time studenten het programma compleet in drie studie perioden. Je mag je studie beginnen in Adelaide in januari of augustus innamen. Elke studie periode is het equivalent van 12-13 weken van de studie en bestaat meestal uit 48 eenheden ter waarde van cursussen. Elke cursus wordt toegekend ofwel 6 of 12 unit weging, dus u kunt een combinatie van 6 en 12 unit cursussen bestuderen om uw programma-eisen te voldoen.

Part-time studenten hebben tot vijf jaar aan uw programma echter te voltooien, meest complete programma in twee tot drie jaar.

Voor een succesvolle afronding van het MSIT programma, moet u invullen 144 eenheden in totaal

  • volledige 66 eenheden van de kern eisen (tenzij vrijgesteld)
  • volledige 78 eenheden van keuzevakken
  • het bereiken van een cumulatieve kwaliteit Point Average (QPA) van ten minste 3,0

Duur:

  • 12 maanden full-time
  • 2-3 jaar in deeltijd

Kosten

Collegegeld wordt geheven op een per studieperiode basis. Kosten per studieperiode kan elk studiejaar veranderen. Uitstel van de toelating zal collegegeld in rekening worden gebracht tegen het geldende tarief.

Financiële steun en Beurzen

Wij bieden een scala van academische verdienste gebaseerd beurzen voor studenten die financiële steun bij hun studie te zoeken.

Financiële steun voor de Amerikaanse Studenten wordt beheerd door het Heinz College Bureau van de financiële steun in Pittsburgh.

Toelatingseisen

Carnegie Mellon Toelatingseisen* De kandidaten die Engels spreken als vreemde taal zijn nodig om de Engels taal eis te voldoen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Carnegie Mellon University in Australia forms part of Carnegie Mellon’s global footprint.Located in Adelaide, the fifth Most Liveable City in the world, is home to students from over 30 countries, cre ... Lees meer

Carnegie Mellon University in Australia forms part of Carnegie Mellon’s global footprint.Located in Adelaide, the fifth Most Liveable City in the world, is home to students from over 30 countries, creating wide-reaching networks of contemporaries, global experts and alumni.Students graduate with the Carnegie Mellon University American degree and are taught by highly qualified faculty who boast extensive careers in teaching, basic and applied research, and leadership in their respective fields. Lees Minder