Master in de wetenschappen in boekhouding en belasting

Algemeen

Beschrijving van opleiding

programma-informatie

De Master of Science in Accounting en Taxation bereidt studenten voor carrières in boekhouding en belasting. Het programma richt zich op geavanceerde technische competentie in boekhouding en / of belasting, het effectieve gebruik van technologie in onderzoek en praktijk, effectieve communicatie met klanten en andere belanghebbenden, ethische verantwoordelijkheden en de ontwikkeling van levenslange leervaardigheden om professionele competentie te behouden. Studenten kunnen een boekhouding of belastingbaan kiezen. De boekhouding bevat cursussen in de boekhoudingsteorie, internationale boekhouding en boekhoudkundige informatiesystemen. De belastingbaan omvat dekking van entiteitbelasting, internationale belastingen, belastingonderzoek en de belasting van landgoed en cadeaus.

Het boekhoud- en belastingprogramma bestaat uit 30 afgestudeerde credituren. Van de 30 uur moeten 18 op het gebied van boekhouding en belasting worden afgerond. De overige 12 uur moeten worden afgerond in andere afgestudeerde bedrijfscursussen dan boekhouding en belasting, met minstens 6 uur in hetzelfde vakgebied.

Missie

We zullen professionele accountants ontwikkelen die technologische vaardigheden bezitten om productieve leden van beslissingsploegen te worden, met de mogelijkheid om te voldoen aan de behoeften van belanghebbenden in een hightech-wereldwijde omgeving. We bereiken dit door de ontwikkeling van boekhoudkundige vaardigheden in een zakelijke context te benadrukken en door de integratie van technologische vaardigheden in het gehele boekhoudkundig curriculum.

leerdoelen

  • Om studenten de huidige en grondige kennis te geven van de professionele boekhoudstandaard en theorieën en hun toepassing in het kader van bedrijfsprocessen.
  • Om de leerlingen te helpen begrijpen de noodzaak om betrouwbaar en relevant te presenteren
    informatie aan gebruikers in een stijl en manier die het begrip vergemakkelijkt en die aandacht vestigen op kritische problemen en belangrijke feiten.

Aanvullende toelatingseisen

Naast de algemene toelatingseisen moeten kandidaten aan het masteropleiding in boekhouding en belasting voldoen aan de volgende criteria:

  • Verdien 18 credituren van de bovenste divisie accounting courses, en
  • 27 credituren algemene cursussen, met minstens 12 credituren bij de bovenste divisie.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

De Lutgert College of Business afgerond in het eerste decennium in de geschiedenis van Florida Gulf Coast University, het is een spannende tijd in het leven van ons college. We blijven om verder te ga ... Lees meer

De Lutgert College of Business afgerond in het eerste decennium in de geschiedenis van Florida Gulf Coast University, het is een spannende tijd in het leven van ons college. We blijven om verder te gaan met het ontwerp en de bouw van Lutgert Hall, het toekomstige huis van het College of Business. Wij zijn het smeden van belangrijke academische en zakenwereld relaties op lokaal, regionaal en internationaal niveau dat onze studenten, docenten en personeel bloot aan de hedendaagse zakelijke praktijken in de verschillende economieën en culturen. Belangrijkste is dat we blijven streven naar hoge kwaliteit faculteit gewijd aan het onderwijs en de wetenschap dat levendige, relevante bedrijfskundige opleidingen hoogtepunt van zowel de undergraduate en graduate niveau aan te trekken. Onze accreditatie door AACSB International, de "gouden standaard" voor de Amerikaanse business schools, verzekert de huidige en toekomstige studenten van ons streven om een ​​kwalitatief business leerzame ervaring die goed zal hen te dienen in de 21e eeuw mondiale economische klimaat. Wij zijn bekrachtigd door de mogelijkheid om de professionele beroepsbevolking te verhogen voor Southwest Florida, en daarbuiten. Missie De Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business is gewijd aan het verstrekken van technologisch vooruitstrevende educatieve programma's en diensten ontworpen om de vaardigheden en competenties van studenten en werkende professionals te verbeteren in de vijf-county regio Zuidwest Florida. Wij bereiken dit door middel van een verscheidenheid van flexibele samenwerkingsverbanden, programma's en binnen de internationale beurs een 'tweede cirkel' partnership model dat bruggen de universiteit en de binnenlandse en de internationale gemeenschap in een technologisch geavanceerd en snel veranderende wereldeconomie. Vision De Lutgert College of Business zal helpen een nieuwe standaard van excellentie met zijn academische programma's, faculteit prestaties, en student succes, terwijl continu als gevolg van de dynamische omgeving van het moderne zakelijke kansen. Het college model van samenwerking met haar externe bedrijfspartners bestanddelen zal een nationale benchmark die krachtige nieuwe kennis voortdurend te brengen in onze undergraduate en graduate leren. Het college zal een internationale leider in innovatieve manieren van de integratie van technologie en mondiale bewustwording in het bedrijfsleven het onderwijs ervaring. Lees Minder