Master in de wetenschap in de informatietechnologie (informatietechnologie management) 21 maanden track

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Science in Information Technology Management (Information Technology Management) 21 maanden track is op maat gemaakt voor studenten die fundamentele IT- en IT Management vaardigheden willen ontwikkelen of hun carrière in IT starten. De MSIT-ITG combineert uitgebreide informatie technologie en management curriculum met een 400 uur stage en een industrie op basis van Information Systems Project, Het leveren van waardevolle en uitgebreide carrière ervaring, theorie en kennis.

Geschoold in het interdisciplinaire Carnegie Mellon University traditie en opgeleid als analytisch probleemoplossers, zult u worden voorzien van een integratie van de informatietechnologie en managementvaardigheden speciaal ontworpen om u voor te bereiden voor de IT-industrie leidinggevende functies en stellen u in staat om te beginnen of je carrière in de IT en aanverwante industrieën.

De MSIT-ITM-programma beschikt over een ervaren en professionele docenten die de behoeften van studenten begrijpt en is gewijd aan het verstrekken van een hoge kwaliteit educatieve ervaring voor alle studenten. Onze praktische benadering van onderwijs stelt studenten in staat om onmiddellijk toe te passen op het werk wat ze leren in de klas.

Aangepast voor studenten met of zonder een IT-achtergrond, carrière of kennis, het programma biedt studenten met kennis van de huidige informatietechnologie en hun zakelijke toepassingen, en het management vaardigheden van essentieel belang om succesvol te leiden digitale transformatie over een breed scala van industrieën en organisaties.

De MSIT-ITM-programma bevat ook een verplichte, industrie-based, 400 uur stage en Information Systems Project. Deze real-world onderdelen van het programma u voorzien van werk-ervaring en kennis van de industrie om je carrière te stimuleren en te differentiëren je in de concurrerende wereldwijde markt.

De MSIT-ITG curriculum wordt ondergedompeld met uitdagende cursussen ontwikkeld om te boren in uw innovatiepotentieel. U bent bevoegd om je diploma te passen door het selecteren uit een verscheidenheid van natuurlijk keuzevakken uit via cursussen en onafhankelijk onderzoek verricht. De klassen zijn klein gehouden en de inhoud van de cursus is loopbaan relevant om ervoor te zorgen dat de studenten krijgen die nodig zijn om uit te blinken in de klas te ondersteunen.

Highlights

 • Een Amerikaanse diploma van Carnegie Mellon University, gerangschikt No.1 in computer science schools (US News & World Report 2010) en nr. 3 op het gebied van informatica en informatiesystemen (QS World University Rankings 2014)
 • Een studieprogramma ideaal voor studenten starten of het bevorderen van hun carrière.
 • Dit programma voorziet in aanmerking te komen voor de Post Study werkvisum in Australië
 • Een 12-weekse industrie plaatsing stage, zodat u kunt uw vaardigheden in Australië of in het buitenland te ontwikkelen
 • Een hoge kwaliteit programma dat management en IT-theorie, kennis en vaardigheden integreert
 • Inclusief praktische ervaring via het Information Systems Project

Leerplan

Onze MSIT-ITM-programma beschikt over een unieke interdisciplinaire curriculum van analytische en kwantitatieve studies. Studenten worden gemachtigd om hun diploma te passen door het selecteren uit een verscheidenheid van natuurlijk keuzevakken uit via cursussen en onafhankelijk onderzoek verricht. We zijn algemeen erkend voor onze unieke interdisciplinaire omgeving, het stimuleren van het werk over departementale lijnen. Daardoor ons MSIT Daarna volgen de wereld met het vermogen om complexe problemen.

De MSIT-ITM 21-maands track vereist dat u in totaal 168 eenheden bestudeert, bestaande uit 138 eenheden kerncursussen, een 12-eenheids informatiesysteemproject en 60 eenheden keuzevakken en 12 stageplaatsen. De combinatie van cursussen en real-world ervaring door de Information Systems Project en Stage, kunt u het programma aan te passen aan je carrière en interesse behoeften door het selecteren van relevante keuzevak, terwijl het bestuderen van de kern cursussen die een kern fundament van kennis en vaardigheden te bieden.

Full-time studenten het programma compleet over vijf studie perioden. Studenten kunnen beginnen in januari of augustus innamen. Elke studie periode is het equivalent van 12-13 weken van de studie en bestaat meestal uit 48 eenheden ter waarde van cursussen. Elke cursus wordt toegekend ofwel 6 of 12 unit gewicht dat is ongeveer gelijk aan 1 week van de studie. Daarom kunt u een combinatie van 6 en 12 unit cursussen om uw programma-eisen voldoen te bestuderen.

Part-time studenten hebben tot vijf jaar om hun programma echter het programma te voltooien, meest complete in twee tot drie jaar.

Voor een succesvolle afronding van de MSIT-ITM-programma, moet u 168 eenheden in totaal te voltooien:

 • voltooien 114 eenheden van de kern eisen (tenzij vrijgesteld)
 • volledige 54 eenheden van keuzevakken
 • voltooi een 24-eenheid Informatie Systems Project
 • voltooi een 400 uur stage
 • het bereiken van een cumulatieve kwaliteit Point Average (QPA) van ten minste 3,0

Kosten

Collegegeld wordt geheven op een per studieperiode basis. Kosten per studieperiode kan elk studiejaar veranderen. Uitstel van de toelating zal collegegeld in rekening worden gebracht tegen het geldende tarief. De stage onderzoeksperiode loopt geen lesgeld.

Financiële steun en Beurzen

Wij bieden een scala van academische verdienste gebaseerd beurzen voor studenten die financiële steun bij hun studie te zoeken.

Financiële steun voor de Amerikaanse Studenten wordt beheerd door het Heinz College Bureau van de financiële steun in Pittsburgh.

itm
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Carnegie Mellon University in Australia forms part of Carnegie Mellon’s global footprint.Located in Adelaide, the fifth Most Liveable City in the world, is home to students from over 30 countries, cre ... Lees meer

Carnegie Mellon University in Australia forms part of Carnegie Mellon’s global footprint.Located in Adelaide, the fifth Most Liveable City in the world, is home to students from over 30 countries, creating wide-reaching networks of contemporaries, global experts and alumni.Students graduate with the Carnegie Mellon University American degree and are taught by highly qualified faculty who boast extensive careers in teaching, basic and applied research, and leadership in their respective fields. Lees Minder