Master in de wereldwijde mode beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Global Fashion Management

FIT Master of Professional Studies (MPS) in Global Fashion Management bereidt opkomende mode executives voor top leidinggevende posities in de snel groeiende internationale mode-industrie. Aangeboden door FIT in samenwerking met Hong Kong Polytechnic University in Hong Kong en het Institut Français de la Mode in Parijs, het programma is gebaseerd op een internationale faculteit en de faciliteiten en de industrie contacten van de drie grote instellingen op drie continenten.

In intensieve tiendaagse seminars op elke campus vindt u een uitgebreid overzicht van de onderlinge relaties tussen de verschillende segmenten van de internationale mode-bedrijven en de technologie die hen drijft krijgen. Met de nadruk van het programma op leiderschap, intercultureel begrip, en de wereldwijde markt, zal je afstuderen bereid te monteren en te beheren internationale teams van professionals binnen een organisatie, en aan een organisatie efficiënter en winstgevender te begeleiden bij de unchartered wateren van het internationale bedrijfsleven. De wereldwijde nadruk wordt versterkt door de internationale docenten en studenten, en biedt uitgebreide mogelijkheden om verbindingen over de hele wereld te maken.

Het programma is voltooid binnen 18 maanden. Klasse structuur is interactief en flexibel, en omvat intensieve seminars, online leren, gastsprekers, en bezoeken ter plaatse. Leidinggevende vaardigheden worden benadrukt, evenals creativiteit, problemen oplossen, schrijven, communiceren, en presentatievaardigheden.

Deze selectieve programma staat open voor kandidaten met een minimum van drie jaar professionele ervaring in de detailhandel, design, marketing en merchandising, import / export, mode journalistiek, of andere verwante veld.

Highlights

  • aandacht Dit MPS-programma's op de mode-industrie is uniek onder de graduate business graden in de Verenigde Staten.
  • Het programma vindt plaats in drie steden: Parijs, bij het Institut Français de la Mode, Hong Kong, op de Hong Kong Polytechnic University, en New York, aan het Fashion Institute of Technology.
  • De MPS opleiding biedt uitgebreide, branchegerichte klassen die culturele, economische en technologische trends te onderzoeken.
  • De internationale rooster van de faculteit is afkomstig uit zowel de industrie en de academische wereld.
  • Studenten hebben uitgebreide netwerkmogelijkheden die de hele wereld omspannen.
Laatst bijgewerkt op aug 2016

Over de school

a rigorous liberal arts foundation coupled with a real-worldcurriculum and hands-on instruction a worldwide network of alumni a strong relationship with industry leaders a world-class faculty of worki ... Lees meer

a rigorous liberal arts foundation coupled with a real-worldcurriculum and hands-on instruction a worldwide network of alumni a strong relationship with industry leaders a world-class faculty of working professionals a direct connection to New York City culture and commerce Lees Minder