Master in de web development

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit Postgraduate masteropleiding bereidt je voor op een positie in de Web development. Deze vrij nieuwe graad werd gevormd door werkgevers die hun behoefte aan medewerkers uitdrukken met webontwikkelingsvaardigheden: database management, computernetwerk, informatiebeveiliging, webapplicaties, enz. Dit programma is afgestemd op deze vraag door het balanceren van fundamentele gebieden van begrip en het oplossen van problemen met de nadruk op web-gecentreerde technologieën te voldoen. Onze afgestudeerden zijn direct productief en adaptieve als programmeurs, webontwikkelaars, software-ontwikkelaars, software architecten, webapplicaties ontwikkelaars.

Doelstellingen van het programma

Dit full-time programma stelt u in staat om te werken met echte wereldgroepprojecten en hands-on-opdrachten die draaien rond de volgende 3 vakgebieden.

· Database-architectuur en -ontwerp (inclusief: Database modellering, UML, SQL / MySQL / SQL Server, Database administratie, enz.).

· Front-end programmering (inclusief: Inleiding tot UX en webdesign, draadframe, HTML5, CSS, JavaScript en Angular JS).

· Back-end programmering (inclusief: versie, GIT, PHP, JAVA, JAVA SE)

Programma

Deze 2-jarige Postgraduate Master's Degree verleent 120 studiepunten verspreid over 4 semesters van 15 weken elk: 96 verplichte studiepunten (inclusief 18 studiepunten na afloop van een verplichte professionele stage en 12 studiepunten voor het masterproef aan het einde van de studie programma) en 24 keuzevakken kiezen een catalogus van 48 keuzevakken ECTS. Studenten zullen moeten kiezen tussen 2 minderjarigen:

· Mobiele applicatie programmering : biedt studenten de gespecialiseerde kennis die essentieel is bij de ontwikkeling van native Android mobiele applicaties. Studenten zullen ervaring met de talen en kaders die het meest worden gebruikt bij het ontwikkelen van deze toepassingen, met het ontwerp van gebruikersinterfaces en software systemen te krijgen, en met bijbehorende onderwerpen, zoals netwerken, hosting infrastructuur en beveiliging.

· Cross-Platform Programming : Deze minor richt zich op Xamarin, een ontwikkelplatform voor cross platforms. Studenten zullen leren hoe het gemeenschappelijke dilemma op te lossen van het hebben om cross-platform apps te ontwikkelen. Met behulp van C # in Xamarin, zullen de studenten apps voor iOS, Android en Windows te produceren.

Dit programma is ontworpen voor studenten die al een bacheloropleiding hebben in Computer Science, Programmering of gelijkwaardig. Kandidaten met een 3-jaar minimaal aantoonbare professionele hand-on ervaring kan ook van toepassing zijn.

Laatst bijgewerkt op okt 2017

Over de school

Founded in 1998, East London University is one of the country’s premier private universities. The University's S1-hectare campus, a few kilometers south of downtown East London, is home to more than 2 ... Lees meer

Founded in 1998, East London University is one of the country’s premier private universities. The University's S1-hectare campus, a few kilometers south of downtown East London, is home to more than 2,300 students hailing from all regions of the South Africa and 27 other countries. Lees Minder