Lees de Officiële Beschrijving

Master in Virtual Architecture

De Master in Virtual Architecture, die loopt al sinds 1999 en wordt voortdurend bijgewerkt op basis van de methodes en software die het best beantwoorden aan de behoeften van de visualisatie en verificatie, bereidt ondernemers in de architectonische veld (architecten, ontwerpers, ingenieurs, landmeters en aanverwante specialisten ) om projecten te visualiseren in 3D graphics, de uitwerking van de meest geschikte wijze van uitvoering voor elk type project en met behulp van CAD 2D en 3D programma's en post-productie en animatietechnieken. Het eindproduct is bijzonder verfijnd en, afhankelijk van de bedoeling, realiseert een totale photorealism.

Ruimte en materialen ontvouwen en belichamen de architectonische idee. Licht wordt het essentiële synthese materialen aangepast en uitgewisseld, de virtuele een krachtig hulpmiddel voor zuivere experimenten. De ontwerper verbeeldt en controleert, analyseert en verkent, identificeert met en meet de geldigheid van hun ideeën, voorzag de realisatie ervan. De uitkomst vormt de meest geavanceerde manier van statische en dynamische communicatie van het project met behulp van de meest up-to-date computer graphics technologieën.

Master in Virtual Architecture

Wie het is gericht op

De Master is gericht op ontwerpers, afgestudeerden en laatstejaarsstudenten architectuur of civiele techniek, junior architecten of ontwerpers, die hun vaardigheden willen aanvullen en specifieke capaciteiten te verwerven in de huidige technieken van representatie. De vaardigheden die nodig zijn voor deelname aan de cursus zijn: design ervaring, kennis van de IT-tools, een besef van 2D CAD en een belang in de ontwikkeling in hun beroep door het beheersen volledig de vertegenwoordiging en de communicatie van het project, met behulp van de technieken die beschikbaar dankzij geworden software vooruitgang. De meester van Commissarissen evalueert de toelating op basis van de CV en een interview.

onderwijsdoelstellingen

De cursus heeft als doel om de vaardigheden in te verhogen: beheer van 3D-architecturale projecten en de bloei voor print, video en andere audiovisuele media voor de uiteindelijke statische en dynamische uitwerkingen (3D animatie); verificatie van het project door middel van 2D en 3D CAD-programma's; integratie met andere design en engineering functies.

Bekroond kwalificatie

Na het behalen van het eindexamen, is QDU Master certificaat heeft afgegeven. Er is ook een Autodesk-certificaat voor de gebruikte software.

creatieve jobs

De ervaring met de Master in Virtual Architecture vaardigheden worden toegepast in een verscheidenheid van sectoren die zouden kunnen profiteren van de realistische simulatie, die vrijwel niet te onderscheiden van de fotografie, objecten, gebouwen of complexe samenstellingen. Testen en verificatie in de ontwerpfase, uitwerkingen voor wedstrijden, presentaties van de voorstellen voor de opdrachtgever, de integratie tussen de verschillende ontwerpen gebieden, zoals het berekenen van oppervlakten en volumes, engineering, structurele berekening en de verificatie van energie gedrag. Uitgaande van de analyse van de traditionele vormgeving, de cursus heeft als doel in te voeren en op te leiden studenten om een ​​hoog niveau in technieken voor CAD en 3D grafische weergave en geavanceerde animatie, voor het testen van voor milieu-impact, complexe simulatie van structuren, restauratie, archeologische wederopbouw, meubels , door de keuze van de materialen, de verlichting, de natuurlijke omgeving en plantensoorten (ook als ze evolueren in de tijd en het opnemen van hun dynamische gedrag in reactie op het weer), naar aanleiding van een strikt geprogrammeerde operationele flow.

Partners

  • CNR-ITABC Istituto per le Tecnologie Toepasbaar ai Beni Culturali
  • Q-Agency - Roma
  • Studio TRANSIT Ontwerp
  • studio Kami
  • studio Sposato
  • Studio Leonori Associati
  • Studio ASSOCIATO Elia-Giancotti
  • Presint techniek
  • Seste techniek
  • studio Scape

Vakken

De Master is verdeeld in opeenvolgende inleidende modules. De belangrijkste educatieve lijnen betreffen de uitlegging van het project met behulp van 2D en 3D CAD en BIM software; het overdragen van de gegevens binnen de 3D-software voornamelijk gebruikt tijdens het renderen; transcoding formats, de definitie van 2D textuur; geavanceerde rendering in V-Ray en Fryrender; de studie en de vertegenwoordiging van het grondgebied en de stromingsleer, de esthetische controle van de verlichting; de redactie van tafels en video-animaties; HDR-techniek en 2D - 3D fotomontages voor milieu-impact. Een introductie is ook voorzien van het management en contracten, voor het uitvoeren van professionele activiteiten op het terrein.

Cursus Locatie

De cursus "Virtual Architecture" zal in Rome worden gehouden op Quasar Ontwerp Universiteit. Via Crescenzio 17 A Roma (RM) - 00193

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Quasar Design University in Rome »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2020
Duration
1 - 1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
6,435 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mar. 2020
Aanmeldingslimiet

Mar. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum