Master in de toegepaste biologische wetenschappen: milieu en gezondheid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in de Toegepaste Biologische Wetenschappen: Environmental Health


Tegenwoordig is het bekend dat het milieu en de gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Milieuverontreinigende stoffen in het milieu zal de menselijke gezondheid beïnvloeden vroeger of later. Deze discipline zal de basis te leggen voor het begrip van hoe milieu verontreinigende stoffen invloed hebben op de gezondheid. Deskundig, capabel, en technisch geschoold personeel, dat zowel een praktisch en theoretisch begrip van milieu en gezondheid hebben, zijn nodig om onderzoek en academisch werk te verrichten, zodat zij hun kennis en vaardigheden kunnen toepassen voor het identificeren en voorkomen dat gezondheids-en milieuproblemen. Ervaring afgestudeerden zijn ook nodig om chemische of biologische stoffen te identificeren of te synthetiseren om te genezen of te voorkomen ziekten en om hun kennis en expertise te gebruiken om waarde toe te voegen aan de natuurlijke hulpbronnen.

Het programma is bedoeld om studenten voor een loopbaan voor te bereiden in de volksgezondheid, drug discovery en ontwikkeling, en aanverwante gebieden die te maken hebben met de toepassing van de moderne biologie aan praktische hedendaagse problemen. Het programma is onderzoek georiënteerd en richt zich op de methode-ontwikkeling en meer gedetailleerde technische kwesties. Afgestudeerden zullen worden getraind om zowel denkers en praktijkmensen.

&nbsp

&nbsp

Toelatingseis s

  • Kandidaten moeten een Bachelor's degree of het equivalent daarvan met een cumulatieve GPA van ten minste 2,75 te houden.
  • Gewenste achtergrond: Science (inclusief biologie, Biologische Wetenschappen, Biochemie, Biotechnologie, Microbiologie, Milieuwetenschappen), Farmacie, Farmaceutische Wetenschappen, Verpleegkunde, geneeskunde, medische technologie, of andere aanverwante gebieden <./ Li>Engels Proficiency

Alle kandidaten moeten een officiële test score hoger dan de minimale score voor toelating in een van de volgende gestandaardiseerde Engels examens te bereiken.


Internationaal Engels Language Testing System (IELTS): 5

Test van het Engels als vreemde taal (TOEFL):

* Papier-based: 500

* Computer-based: 173

* Internet-based: 61

CU-Test van het Engels Taalvaardigheid (CU-TEP): 60

Echter, zijn de aanvragers uit landen waar Engels de moedertaal vrijgesteld van deze eis. Daarnaast kunnen aanvragers met een eerdere diploma van een universiteit waar de enige voertaal is Engels een certificaat van de Universiteit Medium van Instructie aan deze eis te voldoen dienen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

De Chulabhorn Graduate Institute is een privé-afgestudeerde instelling opgericht in 2005, om de gunstige gelegenheid van de 48ste verjaardag van professor Dr. vieren Hare Koninklijke Hoogheid Prinses ... Lees meer

De Chulabhorn Graduate Institute is een privé-afgestudeerde instelling opgericht in 2005, om de gunstige gelegenheid van de 48ste verjaardag van professor Dr. vieren Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Chulabhorn Mahidol. Met de goedkeuring van het ministerie van Onderwijs, werd officieel opgericht als autonome instelling voor hoger onderwijs op 28 december 2005, met Professor Dr. Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Chulabhorn als kanselier van het Instituut Raad. Professor Dr. Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Chulabhorn is een gelauwerde wetenschapper die vele internationale onderscheidingen ontvangen voor haar wetenschappelijke prestaties. Ze heeft voor ogen de Chulabhorn Graduate Institute een professionele instelling voor wetenschappelijk onderzoek en het Centre of Excellence in de regio Azië-Stille Oceaan, om te helpen en versnellen van de toename van het aantal van de ontwikkeling van efficiënte kwaliteit van het menselijk potentieel in wetenschap en hoogwaardige technologie, om naar Thailand te dienen en andere landen in de regio, met name op het gebied dringend nodig, met vakbekwaamheid in het transformeren van hun kennis in tastbare toepassing ontwikkelingsprogramma's. De Chulabhorn Graduate Institute is internationaal bekend en erkend voor de hoge kwaliteit van onderzoek en onderwijs door zijn docenten, gastdocenten uit de top van overzeese universiteiten, en de uitstekende prestaties in het onderwijs, onderzoek, nationale en internationale wetenschappelijke samenwerking en professionele diensten. Deze gediversifieerde instelling biedt nu topkwaliteit graduate programma in de toegepaste biologische wetenschappen, chemische biologie en milieutoxicologie. De programma's werden voor het eerst gestart in juni 2007. De administratieve structuur van Chulabhorn Graduate Institute is verdeeld in 2 kantoren als administratiekantoor en academische kantoor om te dienen en te ondersteunen van de verworvenheden van de instelling. Lees Minder