Master in de theoretische en mathematische fysica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in de Theoretische en Mathematische Fysica

  • Periode van studies: 2 jaar
  • Studiepunten: 120
  • Taal: Engels


Programma beschrijving


De masteropleiding wordt voortbewogen opleiding op het gebied van Theoretical and Mathematical Physics. Het doel is om studenten met fundamentele kennis en de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied en om deskundigen, die kan omgaan met hedendaagse methoden en theorieën, innoveren en kwesties van theoretische en mathematische fysica ontwikkelen opvoeden.


Het programma bestaat uit lezingen, laboratorium en practica, promovendi en praktisch werk. Naast de theoretische aspecten van de masteropleiding biedt het leren van klassieke en moderne mathematische fysica, waardoor het programma curriculum omvat disciplines als Kwantumveldentheorie, Algemene Relativiteitstheorie, Group Theory, deeltjesfysica, lineaire gebied Modellen van deeltjes.


Leerresultaten


Afgestudeerden van het programma zal moeten competenties en vaardigheden om wetenschappelijk werk te doen en praktisch onderzoek in Russische en buitenlandse laboratoria en instituten uit te voeren.


Carrièremogelijkheden


Russische en internationale laboratoria en onderzoeksinstituten.


Toelatingseisen


Bachelor of specialist graad in de natuurkunde, wiskunde van aanverwante gebieden;

  • Engels Taal niveau - ten minste IELTS - 6, 0 TOEFL iBT - 79;
  • Basiskennis van de Russische wordt toegejuicht.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Today Peoples’ Friendship University of Russia is one of the leading state higher educational institutions of Russia. It is the only university in the world every year uniting students from 140 countr ... Lees meer

Today Peoples’ Friendship University of Russia is one of the leading state higher educational institutions of Russia. It is the only university in the world every year uniting students from 140 countries. Lees Minder