Master in de tentoonstelling design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Tentoonstelling ontwerp

In de Master of Arts-programma in Exhibition Design, leer je het milieu ervaringen die op de hoogte te creëren, te vermaken en te inspireren. U zult zich richten op de rol van de ontwerper en de relatie met andere leden van het beursteam met inachtneming van de tentoonstelling vanuit het perspectief van communicatie, ontwerp en fabricage.

Dit eenjarige intensieve programma is bedoeld voor kandidaten met werkervaring en voor pas afgestudeerden. Op basis van een scala aan disciplines, waaronder interieur design, grafisch ontwerp, industrieel ontwerp, tentoonstelling productie, architectuur, en verlichting, zul je de methoden, technieken en technologieën die nodig zijn om tentoonstellingen te creëren voor een verscheidenheid aan locaties, verkennen van musea tot vakbeurzen naar de openbare ruimte.

Een faculteit tentoonstelling ontwerpers, ontwikkelaars van inhoud, grafische en lichtontwerpers en design historici bieden de huidige kennis van de industrie. Cursussen mengen klaslokaal studie, gastcolleges, bedrijfsbezoeken, en hands-on ervaring. Je leert om te plannen en ontwerpen van professionele presentaties, onder de knie een verscheidenheid van design technieken en computer-toepassingen, en de bouw van drie-dimensionale modellen. Een stage is een essentieel onderdeel van het programma, het verstrekken van hands-on ervaring en professionele verbindingen.

In het najaar, de studenten uit te voeren vijf full-scale projecten, het werken met professionals in de werkelijke locaties. U vindt hier ook een onafhankelijke, interdisciplinaire kwalificatie project in je laatste semester af te ronden. U zult afstuderen voorbereid op een verscheidenheid van loopbanen met de tentoonstelling ontwerp en de productie bedrijven, musea, bedrijven en openbare gelegenheden.

  • FIT biedt de toonaangevende graduate-level programma in Exhibition Design.
  • Design deskundigen deel te nemen in de klas presentaties, lezingen, studio projecten, en gastheer off-site reizen.
  • Nauwe samenwerking met toonaangevende organisaties zoals de tentoonstelling Designers en Producers Association (EDPA) en de Society for Environmental Graphic Design (SEGD) biedt uitgebreide stage en netwerkmogelijkheden.
  • Studenten hebben nationale en internationale wedstrijden gesponsord door Elizabeth Arden, Procédés CHENEL, het Smithsonian National Museum of American History, het Museum of American Finance, en de Botanische Tuin van New York gewonnen.
Laatst bijgewerkt op aug 2016

Over de school

a rigorous liberal arts foundation coupled with a real-worldcurriculum and hands-on instruction a worldwide network of alumni a strong relationship with industry leaders a world-class faculty of worki ... Lees meer

a rigorous liberal arts foundation coupled with a real-worldcurriculum and hands-on instruction a worldwide network of alumni a strong relationship with industry leaders a world-class faculty of working professionals a direct connection to New York City culture and commerce Lees Minder