Master in de sociale wetenschappen - internationale veiligheid en recht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Internationale conflicten zijn fundamenteel veranderd in de afgelopen twee decennia. Om ze te begrijpen en te beheren vraagt ​​om nieuwe vaardigheden, daarom bieden wij deze nieuwe Master programma.

In de oude dagen van de kennis en het beheer van conflicten gebouwd op een vrij duidelijke taakverdeling tussen specialisten - tussen deskundigen diplomaten, militairen en hulp. Conflicten kunnen worden begrepen volgens verschillende fasen, het verplaatsen van de vrede om de spanning op de oorlog en stabilisatie tot hernieuwde vrede. Voor elke fase een bepaalde set van specialisten aan het werk gingen.

Conflicten vandaag zijn meerdere, complexe en vluchtige. Zij kunnen langer dan tien jaar. Tekenen van vooruitgang zijn vaak misleidend, en buitenstaanders die betrokken zijn bij het beheer van het conflict kan oorlog, ontwikkeling en vrede handhaving alles beleven in één dag. Het is wat het leger noemt een drie blok oorlog. Om het te begrijpen, en om organisaties te helpen voor te bereiden, moeten experts kijken dan specialisaties en worden opgeleid om te begrijpen en te werken met complexe en conflicten geteisterde omgevingen.

Deze Master of Sociale Wetenschappen in de internationale veiligheid en recht zal dit soort expert te trainen. Het zal deskundigen die kijken naar de internationale domein, die willen werken met internationale vraagstukken, en die willen helpen bij het oplossen van conflicten. Het programma zal de experts de vaardigheden te bieden aan de politieke, juridische en ethische dimensies van een conflict in een uitgebreide beoordeling dat de bestuurders van het conflict identificeert en wat internationale organisaties kunnen doen over hen te integreren.

De structuur van het programma


Het programma is een twee jaar full-time opleiding voor een totaal bedrag van 120 ECTS. Er zijn 6 kerncursussen, 3 keuzevakken en een scriptie. Alle cursussen, kern cursussen en keuzevakken, elk 10 ECTS. Het proefschrift vertegenwoordigt 30 ECTS.

Core cursussen worden gezamenlijk door de Vakgroep Politieke Wetenschappen en het ministerie van wet aangeboden en ze maken de eerste twee semesters van de masteropleiding vier semesters in totaal. De kern cursussen van het eerste semester zijn open voor studenten van slechts dit programma.

Alle cursussen van de tweede en derde semester zal worden gericht op praktische analytische vaardigheden, een combinatie van achtergrond kennis van de grote debatten op het gebied van de theorie en de ontwikkelingen in de wereld met de mogelijkheid om deze kennis uit te oefenen bij de beoordeling van specifieke conflicten. Het zal een handelsmerk van het programma om studenten te verbinden grote ideeën en concrete gebeurtenissen zijn.

Een ander handelsmerk zal de geïntegreerde aandacht voor politiek, recht en ethiek. Sommige cursussen richten zich vooral op één dimensie, in het bijzonder eerste semester cursussen, maar de tweede en derde semester cursussen moeten hun core onderwerp (politiek, wet of ethiek) hebben betrekking op de bredere en gecombineerde context.

Er zijn goede mogelijkheden om te studeren in het buitenland, hetzij in het derde semester waarin de student kan cursussen te volgen aan een andere universiteit van zijn / haar keuze of vervang een keuzevak met een stage of in het vierde semester waar kan de scriptie in het buitenland en onder worden geschreven lange afstand toezicht van de Universiteit van Zuid-Denemarken adviseur.

Toelatingseisen


Om aanvaard voor de masteropleiding in de internationale veiligheid en recht te worden, moet je een relevante bachelor's degree hebben ontvangen, of hebben andere opgedaan - zoals professionele - gelijkwaardig door ervaring van belang zijn voor het programma.


Direct kwalificatie bachelor graden

  • Social Science graden, bijvoorbeeld wet, politieke en / of Social Science, het internationaal recht, internationale betrekkingen, Sociologie of Market and Management Antropologie *
  • geschiedenis
  • area studies
  • journalistiek

* Studenten met MMA achtergrond moeten de volgende drie gangen in het eerste semester van de internationale veiligheid en recht te nemen:

  • Inleiding tot Internationale betrekkingen
  • Inleiding tot het internationaal recht
  • Internationale Orde sinds 1815 of Geschiedenis van het volkenrecht


Andere gekwalificeerde competenties

Als u een andere bachelor's degree van de geesteswetenschappen worden geacht van belang door de studie van Bestuur te zijn, kunt u ook worden aanvaard voor het programma. Relevante educatieve ervaring houdt in dat u binnen het gebied van zijn verstreken cursussen in je bacheloropleiding:

  • wet
  • Internationale relaties
  • Conflict studies
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private b ... Lees meer

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private businesses and organisations for providing qualified labour. Lees Minder
Odense , Kolding , Slagelse , Sønderborg , Esbjerg , Flensburg , Kopenhagen , Ljubljana , Girona , Beijing + 9 Meer Minder