Master in de rechten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

(Onderzoek oriëntatie: zeerecht / internationaal recht)

Teelt Doelstelling: Cultiveren studenten om stevige theoretische basis en gespecialiseerde kennis van Recht Wetenschap, aan het onderzoek niveau en de ontwikkeling richting van Recht Wetenschap en de grenzen van dit gebied in binnen- en buitenland te leren kennen, om bepaalde kennis van verwante disciplines beheersen, in staat om met behulp van theorieën te zijn en normen van de wet om problemen op te lossen met de juridische praktijk, in staat zijn om creatieve onderzoeksresultaten te maken, om de literatuur van de wet te lezen in het Engels, zonder problemen, een goede mogelijkheid van het schrijven, het uitvoeren van internationale academische uitwisseling, en het doen van mondelinge communicatie vakkundig te hebben.

Hoofd Gerechten:

Onderzoek oriëntatie-Maritime Law: Zeerecht van China, vervoer van goederen over zee Act, Charter Party, zeerecht, Marine Insurance Act, Maritieme Litigation en Arbitrage, Compensation wet van schade Marine Pollution, etc.

Onderzoek oriëntatie-International Law: internationaal handelsrecht, internationaal privaatrecht, International Commercial Litigation en Arbitrage, International Investment Law, International Financial Law, International Technology Handelsrecht, etc.

Application kwalificatie:

  1. Aanvragers moeten buitenlandse burgers in goede gezondheid.
  2. De aanvragers moeten worden onder de leeftijd van 40, hebben een geldig paspoort en een Bachelor Degree. Documenten die nodig zijn voor de toepassing: 1. Aanvraagformulier voor internationale studenten om te studeren bij Dalian Maritime University 2. Fotokopie van de persoonlijke informatie pagina van het paspoort (fotokopie van een geldige Chinese visum is vereist om te dienen als een kandidaat is in China op verzoek) 3. Notariële verklaring van bachelor's degree of inschrijving certificaat van graad studie bachelor (van toepassing op afgestudeerden van dit jaar, die niet hebben ontvangen het diploma) 4. Notariële alle officiële undergraduate transcripties 5. Twee aanbevelingsbrieven van hoogleraren en universitair hoofddocenten 6. Studie Plan, inclusief persoonlijke gegevens, opleiding achtergrond, werkervaring en academische onderzoeksvoorstel (niet minder dan 2500 woorden in het Engels) 7. Internationaal erkend certificaat van bekwaamheid in het Engels (TOEFL / IELTS / TOEIC of andere certificaten) Kandidaten zonder een certificaat als hierboven vermeld moet Engels niveau test door DMU georganiseerd om te worden toegelaten tot de masteropleidingen in Engels-medium wonen passeren.

Teelt Eis:

Curriculum eis:

De cursussen zijn voornamelijk samengesteld uit verplichte vakken (verplicht algemene opleidingen en verplichte kern eis cursussen), keuzevakken en academische papier. De totale kredieten mag niet minder dan 24 zijn.

Paper eis:

Het proefschrift van de master's degree is samengesteld uit de opening rapport, tussentijdse inspectie, en promotie. De toepassing en de procedures van de promotie moet volgen De Uitvoeringsregeling verlenen Master of doctoraat van Dalian Maritime University en de bepalingen van de toepassing en de Organisatie van de Promotie van Dalian Maritime University. Een gekwalificeerde proefschrift moet logisch, beknopt en coherent zijn, met duidelijke conceptie, grondige analyse, de juiste theoretische aftrek, betrouwbare gegevens, economische en sociale voordelen, en academische waarde. Daarnaast moet het nieuwe inzichten in de ingediend van studie te bieden en te laten zien dat de auteur in staat is van het doen van wetenschappelijk onderzoek en de onderneming zelfstandig gespecialiseerde technische werkzaamheden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Dalian Maritime University (DMU) is located in southwestern Dalian, which is a famous coastal city in northeastern China. The University covers an area of one million square meters with almost half a ... Lees meer

Dalian Maritime University (DMU) is located in southwestern Dalian, which is a famous coastal city in northeastern China. The University covers an area of one million square meters with almost half a million square meters occupied by buildings. DMU is one of the largest and best maritime universities and is the only key maritime institution under the Ministry of Communications, People’s Republic of China. Lees Minder