Master in de psychologie: psychologische interventie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studieprogramma

De track psychologische interventie biedt studenten de mogelijkheid om kennis en vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van psychologische interventies. Het programma omvat zowel geavanceerde theoretische, methodologische en toegepaste aspecten van psychologische interventie onderzoek en praktische on-the-job training.

Dit programma is een multi-verwijzing benadering van verschillende gebieden van de psychologische interventie (klinische psychologie, gezondheidspsychologie, toegepaste sociale psychologie, ontwikkelingspsychologie). De cursussen worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met nationaal en internationaal gerenommeerde wetenschappers.

Carrièremogelijkheden

Studenten zullen grondig worden voorbereid op een carrière in de psychologische interventie en onderzoek. Carrièremogelijkheden zijn veelsoortige, vooral op het gebied van de klinische psychologie, onderwijspsychologie, en andere gebieden van de interventie als in onderzoek.

Bovendien kunnen de beste studenten een aanvraag voor een PhD-programma en inschrijven in een Doctoral School van de Faculteit of ze kunnen zich inschrijven voor de Master in de psychotherapie.

Laatst bijgewerkt op okt 2015

Over de school

The Faculty of Humanities, Education and Social Sciences is one of the three faculties of the University of Luxembourg.

The Faculty of Humanities, Education and Social Sciences is one of the three faculties of the University of Luxembourg. Lees Minder
Esch-sur-Alzette