Master in de psychologie (klinisch)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

ACADEMISCHE Toelatingseisen

Afronding van een Australische psychologie Raad voor Accreditatie geaccrediteerde vier jaar volgorde van de studie in de psychologie (zoals Bachelor of Psychological Science (Honours) of Graduate Diploma van Psychological Science) of gelijkwaardig in de afgelopen 10 jaar en hebben een minimum bovenste tweede klasse honours bereikt (H2A ) of gelijkwaardig. Aanvragers moeten ook in aanmerking komen voor voorlopige registratie als psycholoog. IELTS score van 7.0 met geen band minder dan 7,0. Kandidaten worden beoordeeld op academische prestaties, scheidsrechter rapporten en persoonlijke geschiktheid via interview.

Degenen die hun kwalificaties buiten Australië hebben verkregen moeten hun kwalificaties geëvalueerd voorafgaand aan de aanvraag van dit programma en voorafgaand aan de aanvraag van inschrijving bij de Psychologie Raad van Australië. De Australische Psychological Society biedt deze evaluatie dienst voor het bestuur en de beoordeling staat de Raad bij het bepalen of uw kwalificaties gelijkwaardig zijn aan een 'erkende kwalificatie'. Toch is het belangrijk om de uiteindelijke beslissing over de gelijkwaardigheid berust bij de Raad mee. Voor meer informatie over de gelijkwaardigheid evaluaties kunt u terecht op psychology.org.au.

Als u uw kwalificaties buiten Australië verkregen verstuur bewijs van uw Australische psychologie Society gelijkwaardigheid met uw aanvraag. U moet voorlopige registratie van de Psychologie Raad van Australië hebben verkregen alvorens het programma.

PROGRAMMA BESCHRIJVING

Dit programma is ontworpen voor personen die registratie als klinisch psycholoog of voor geregistreerde psychologen die hun bestaande kwalificaties te verbeteren. Het programma voorziet in een grondige opleiding in de diagnose, evaluatie en behandeling van psychische stoornissen in een breed scala van klanten populaties. Er is een nadruk op de scientist-practitioner aanpak.

Dit programma is ook ontworpen om onderwijs, kennis, training en klinische vaardigheden in de professionele psychologie aan de vereisten voor registratie als psycholoog te voldoen.

Posities zijn een integraal onderdeel van dit programma. U zult praktijkstages ondernemen als onderdeel van hun klinische opleiding.

programmastructuur

Stichting onderwerpen (7)

 • Geavanceerde Psychological Assessment
 • Counselling Psychotherapie en Klinische vaardigheden
 • gezondheidspsychologie
 • Psychopathologie en therapie: Volwassenen 1
 • Psychopathologie en therapie: Volwassenen 2
 • Psychopathologie en Therapie: Families, kinderen en adolescenten
 • Research Methods, Professional Practice and Ethics

Keuzevakken (1)
Een van de volgende keuzevakken:

 • forensische Psychopathologie
 • Psychofarmacologie en Farmacotherapie
 • Special Category Overtreders

Proefschrift onderwerpen (4)
U moet een onderzoeksproject die u toelaat om te onderzoeken en te rapporteren over een gespecialiseerd onderwerp op het gebied van de klinische psychologie te ondernemen. Deze component is gelijk aan vier vakken.

Praktijkstages (4)

 • Stage: Deel A (PSYC71-731)
 • Stage: Deel B (PSYC71-732)
 • Externship I * (PSYC71-733)
 • Externship II * (PSYC71-734)

U moet de eerste twee-semester stage bij de Psychologie Clinic te voltooien op de campus onder personeel toezicht en twee externships * in een klinische gemeenschap instelling onder extern toezicht.

PROFESSIONELE RESULTATEN

Dit programma voldoet aan de door de Psychologie Raad van Australië eisen. Afgestudeerden komen in aanmerking voor een aanvraag voor een volledige registratie na twee jaar proeftijd registratie. U komt in aanmerking om een ​​aanvraag voor lidmaatschap van de Australische Psychological Society (APS) en geassocieerd lidmaatschap van de APS College van klinisch psychologen.

beroepserkenning

De Master in de psychologie (klinisch) is volledig geaccrediteerd door de Australische psychologie Raad voor Accreditatie en heeft volledige goedkeuring van de APS, voor het doel van geassocieerd lidmaatschap van de APS College van klinisch psychologen.

 • Studenten kunnen worden verplicht om te reizen buiten de regio Gold Coast om hun externe stage uit te voeren. Studenten zijn verantwoordelijk voor het regelen van hun eigen vervoer van en naar Externship locaties. Als de externe stages niet op tijd klaar zijn studenten kan nodig zijn om verder reiken dan de zes semesters om alle benodigde onderdelen van het programma te voltooien. Dit kan van invloed zijn op de Australische studenten in ontvangst van Centrelink voordelen, en studenten zijn verantwoordelijk voor zichzelf te informeren over deze kwestie.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

RIGHT NOW, this moment, the world is changing. Big changes, small changes, climate changes, gear changes… The future belongs to those that are making history now, the quick thinkers acting on their fe ... Lees meer

RIGHT NOW, this moment, the world is changing. Big changes, small changes, climate changes, gear changes… The future belongs to those that are making history now, the quick thinkers acting on their feet now, and the innovators blazing new trails now. With so much happening in the world, why wouldn’t you learn from right now? The way we learn at Bond University means you’ll never be left behind. You’ll experience things at Bond that will push you forward. At Bond University, you will learn how to learn in the now. We are challenging, volunteering, practicing and collaborating. RIGHT NOW, you could learn from everyone and everything from a university that values now. Lees Minder