Master in de psychologie (5 jaar)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in de psychologie (5 Jaar)

Psychologie is een discipline waarvan het doel is om te begrijpen en verbeteren van het functioneren van individuen, groepen en samenlevingen als geheel. Studenten die geïnteresseerd zijn in de unitaire "Long-cycle" 5 jaar Master programma zijn meestal diegenen die willen werken als professionele psychologen omgaan met de diagnose en behandeling van psychische problemen (Klinisch Psychologen), of in de zakenwereld, in marketing en reclame of menselijke relaties (Arbeids- en Organisatiepsychologie Psychologen ).

Voor Wie?

Studenten van de unitaire "langcyclisch" 5 jaar Master programma bereid zijn om hun professionele carrière in de psychologie na te streven met de kennis, dat om te werken als psycholoog moet je vaak krijgen geloofsbrieven andere dan alleen de Master-niveau diploma. Wat nodig is, zijn competenties en vaardigheden opgedaan tijdens 5 jaar van de studie (300 ECTS) en, heel vaak, een bewaakte trainingsproces. Specifieke eisen verschillen tussen landen en regio's. Voor voorbeelden verwijzen wij u naar Europsy verordeningen of Noorse Nationale Curriculum for Professional Education in de psychologie.

Voordelen

  • Klinische Psychologie specialisatie is een unieke mix van onderzoek en klinische opleiding met een sterke cross-culturele aspecten.
  • Psychologie studeren in het Engels brengt je up-to-date met de nieuwste schoolboeken en normen in de psychologische praktijk
  • Je neemt deel aan een unieke set van de beste bachelor-niveau modules die SWPS te bieden heeft: Behavioral Studies, Conflict Resolution en Management, Mind-Communicatie-Technologie, Cross-culturele psychologie.
  • Programma dat is ontworpen met de beste normen Europese kwalificatie in het achterhoofd (bijv. Europsy). Ons doel is om up-to-date op Europees niveau normen van onderwijs, opleiding en professionele ontwikkeling te waarborgen op het gebied van psychologie.

Gedetailleerde Beschrijving van het Programma

Het eerste jaar van het programma biedt een intensief training op elk gebied van de psychologie (ontwikkelings, emoties en motivaties, sociale, psychopathologie, cognitieve, individuele verschillen, etc.) en basics in methodologie en statistiek. We richten ons ook op de academische vaardigheden en culturele competenties van internationale studenten in interculturele en meertalige wereld.

Op het tweede jaar, de meerderheid van de modules zijn gewijd aan de 4 thematische gebieden: Behavioral Studies, Conflict Resolution en Management, Mind-Communicatie-Technologie, Cross-culturele psychologie. Studenten krijgen om te weten hoe de procedures meting, gedragsbeoordeling en gedragsverandering te voeren. Ze ontwikkelen communicatieve vaardigheden, winst kennis op interpersoonlijke relaties en conflictbeheersing: onderhandelingen en bemiddelingen. Derde jaar omvat een voortzetting van de 4 thematische gebieden. Gedurende jaren II en III studenten volledig 5 keuzemodules en 4 taalcursussen ook. De studenten verwerven competenties: tweetaligheid en multicultureel onderwijs, psychologie van acculturatie en economische migratie, het gebruik van eye-tracker en visuele communicatie. Ze weten wat is de psychologie van leiderschap en kunnen gedragsproblemen technieken toe te passen verschillende bevolkingsgroepen en problemen.

Vierde jaar van het programma biedt een intensief theoretische vorming vergezeld door enkele klinische toepassingen in sommige modules. Studenten worden verwacht dat zij uitgebreide kennis op kind en volwassene psychopathologie verwerven en bezitten van basiskennis en vaardigheden op psychologische hulp, beoordeling en klinisch onderzoek. Studenten beginnen hun scriptie in het eerste semester.

Op het vijfde jaar, de meerderheid van de modules zijn gewijd aan het verkrijgen kennis op psychotherapeutische proces en het ontwikkelen van klinische praktische vaardigheden. Er zijn ook twee 90-uurs toegepaste modules, die klinische opleiding omvatten. Studenten afmaken en hun scriptie te verdedigen.

Specialisaties

Klinische Psychologie programma voldoet aan de scientist-practitioner model, Zowel klinische en opleiding door onderzoek te benadrukken. Het programma wordt gedacht dat theoretisch integratieve als we willen studenten met een breed spectrum van theoretische en empirische benaderingen klinisch onderzoek en praktijk. Zoals onze faculteit sterk houden aan evidence-based praktijken, het programma legt meer nadruk op de cognitieve en gedragsmatige benaderingen. Programma legt de nadruk op competenties gespecificeerd in de Europese kwalificatie standaard voor psychologen.

Wat nu?

Studenten die geïnteresseerd zijn in de klinische psychologie dient voort te zetten onder toezicht beroepsopleiding met inbegrip diagnose en behandeling. Tijdens je studie wordt u voorzien van elementaire toegepaste training, maar veel professionele instanties op het gebied van de psychotherapie nodig hebben ten minste een jaar lang praktijk begeleiding na de standaard 5-jarig curriculum. Studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in de wetenschap zou moeten overwegen samen aan onderzoeksprojecten op hun laatste jaar van de Master-niveau programma en aanmelden voor een PhD-programma net na het afstuderen. Er zijn meerdere mogelijkheden om samen te werken aan onderzoeksprojecten op SWPS.

Psychologie afgestudeerden hebben tal van professionele mogelijkheden en ze kunnen veel loopbaan aan te vatten. Afhankelijk van het gekozen programma en nadat ze voldoen aan alle specifieke functie-eisen, kunnen zij de werkgelegenheid als vinden: Klinisch psycholoog en psychotherapeut; Maatschappelijk werkers en begeleiders; Gedrag analisten (esp. in het gebied van autisme therapie); Neuropsychologen; Educatieve en academische psychologen; Cross-culturele consultants; life coaches.

Stagemogelijkheden

Toegepaste modules worden buiten de universiteit in het bezit verschillende centra waar psychologische diensten worden aangeboden. SWPS een eigen Therapy Center waarin meestal één van de modules plaatsvindt. De andere module zou in andere plaatsing door de University of het kan een individuele training, zelfs in een ander land (er is een mogelijkheid van Erasmus plaatsing programma voor dit type training).

Taal Eisen

  • IELTS 5.5;
  • CAE 47-51;
  • TOEFL iBT 69-70;
  • TOEFL Computer-gebaseerde 196;
  • TOEFL paper-based 525
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

We believe in people who value self-development and want to make their dreams come true. They give us motivation for continuous improvement so that we could offer education and research on the highest ... Lees meer

We believe in people who value self-development and want to make their dreams come true. They give us motivation for continuous improvement so that we could offer education and research on the highest level. Lees Minder