Master in de psychologie (2 jaar)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in de psychologie (2 jaar)

Klinische Psychologie integreert wetenschap, theorie en praktijk te begrijpen, voorspellen, en het verminderen van onaangepastheid, handicap, en verkeren, alsmede om persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen. Klinische Psychologie is een brede benadering van menselijke problemen, bestaande uit diagnostiek, assessment, evaluatie, raadpleging, behandeling, preventie en onderzoek met betrekking tot verschillende bevolkingsgroepen (kinderen, volwassenen, gezinnen, koppels en groepen).

Voor Wie?

Het programma is geschikt voor studenten die undergraduate graden hebben verkregen in de psychologie, alsmede voor degenen die hun bachelor diploma in een andere dan de psychologie en met een beperkte blootstelling aan het veld gebied. Deze laatste zijn verplicht om twee extra compenserende undergraduate psychologie modules (dwz Personality Psychology, Psychologie van emotie of Ontwikkelingspsychologie) op maat van de student specifieke vooropleiding te voltooien. Na toelating elke student wordt geïnformeerd over bepaalde modules moet hij / zij wonen. Deze modules zijn gratis en nodig hebben tijdens het eerste jaar van de studie worden afgerond.

Voordelen

  • Klinische Psychologie is een unieke mix van klinische en onderzoek opleiding met een sterke cross-culturele aspecten.
  • Studeren Klinische Psychologie in het Engels brengt je up-to-date met de nieuwste schoolboeken en normen in de psychologische praktijk.

Gedetailleerde Beschrijving van het Programma

Het eerste jaar van het programma biedt een intensief theoretische vorming vergezeld door enkele klinische toepassingen in sommige modules. Studenten worden verwacht dat zij uitgebreide kennis op kind en volwassene psychopathologie verwerven en bezitten van basiskennis en vaardigheden op psychologische hulp, beoordeling en klinisch onderzoek. Studenten beginnen hun scriptie in het tweede semester.

Op het tweede jaar, de meerderheid van de modules zijn gewijd aan kennis opdoen op psychotherapeutische proces en het ontwikkelen van klinische praktische vaardigheden. Er zijn ook twee 90-uurs toegepaste modules, die klinische opleiding omvatten. Studenten afmaken en hun scriptie te verdedigen.

Specialisaties

Klinische Psychologie programma voldoet aan de scientist-practitioner model, zowel klinisch als opleiding door onderzoek te benadrukken. Het programma wordt gedacht te worden theoretisch integratieve zoals we streven ernaar om studenten bloot te stellen aan een breed spectrum van theoretische en empirische benaderingen van klinisch onderzoek en praktijk. Zoals onze faculteit sterk houden aan evidence-based praktijken, het programma legt meer nadruk op de cognitieve en gedragsmatige benaderingen. Programma legt de nadruk op competenties gespecificeerd in de Europese kwalificatie standaard voor psychologen.

Wat nu?

Het doel van het programma is om training geven in zowel hedendaagse klinische wetenschap en klinische beoordeling en interventie alsmede aan psychologen die kan dienen in een breed scala aan professionele contexten door het verstrekken van evidence-based klinische diensten die in overeenstemming zijn met de ethische en professionele normen zijn te bereiden. Als zodanig zijn wij toegewijd aan brede en algemene opleiding als de kern van ons curriculum, zodat studenten een brede basis van klinische en onderzoeksvaardigheden en begrijpen van de manier waarop empirische bevindingen informeren hun klinische werk. Bovendien willen we dat onze afgestudeerden klaar om te werken met mensen uit verschillende culturen en daarom leggen we veel nadruk op het ontwikkelen van cross-culturele competentie in onze studenten.

Psychologie afgestudeerden hebben tal van professionele mogelijkheden en ze kunnen veel loopbaan aan te vatten. Afhankelijk van het gekozen programma en nadat ze voldoen aan alle specifieke functie-eisen, kunnen zij de werkgelegenheid als vinden: Klinisch psycholoog en psychotherapeut; Maatschappelijk werkers en begeleiders; Gedrag analisten (esp. in het gebied van autisme therapie); Neuropsychologen; Educatieve en academische psychologen; Cross-culturele consultants; life coaches.

Stagemogelijkheden

Toegepaste modules worden gehouden buiten de universiteit in verschillende centra waar psychologische diensten worden aangeboden. SWPS een eigen Therapy Center waarin meestal één van de modules plaatsvindt. De andere module zou in andere plaatsing door de University of het kan een individuele training, zelfs in een ander land (er is een mogelijkheid van Erasmus plaatsing programma voor dit type training).

Taal Eisen

  • IELTS 5.5;
  • CAE 47-51;
  • TOEFL iBT 69-70;
  • TOEFL Computer-gebaseerde 196;
  • TOEFL paper-based 525
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

We believe in people who value self-development and want to make their dreams come true. They give us motivation for continuous improvement so that we could offer education and research on the highest ... Lees meer

We believe in people who value self-development and want to make their dreams come true. They give us motivation for continuous improvement so that we could offer education and research on the highest level. Lees Minder