58849_DSC_8632.jpg

master in de product design engineering

Deze Master programma is gericht op:

  • Aan te bieden en geïntegreerde set van dynamische vaardigheden, sterk gebaseerd op een technische en wetenschappelijke kennis, die cruciaal is voor het snel en innovatief ontwikkelen van hoogwaardige producten met een hoog succes en toegevoegde waarde.
  • Een multidisciplinaire en veelzijdige opleiding te geven, zodat professionals om strategische / toezichtstaken in industriële bedrijven of de dienstverlening uit te voeren, maar ook in publieke of private middelen.

Toegangsvoorwaarden

  1. Houders van een bachelordiploma of juridische equivalent in engineering en aanverwante gebieden, industrieel ontwerp of product design;
  2. Houders van een buitenlandse academische bacheloropleiding na een 1e cyclus van studies georganiseerd volgens de principes van het proces van Bologna in de engineering en aanverwante gebieden, industrieel ontwerp of product design;
  3. Houders van een buitenlands bachelordiploma dat wordt erkend als de doelstellingen van een diploma van het Wetenschappelijk-Technische Raad van ESTG in engineering en aanverwante gebieden, industrieel ontwerp of product design;
  4. Houders van een academische, wetenschappelijke of professionele curriculum dat wordt erkend als waaruit blijkt dat de capaciteit om deze cyclus van studies uit te voeren door het Wetenschappelijk-Technische Raad van ESTG.

Studie plan

Deze masteropleiding bouwt voort op de technische en wetenschappelijke kennis van een eerste graad in engineering of ontwerp met specifieke onderwerpen op productontwikkeling, zoals productontwerp, modellering en simulatie, hoogwaardige materialen, mechanisch gedrag analyseren, geavanceerde en recente technologieën productie en snelle productie en prototyping, die worden aangevuld door andere zaken om de reikwijdte van student kennis en vaardigheden te vergroten buiten het strikte gebied van werktuigbouwkunde, zoals robotica en automatisering, duurzaam ontwerp, energie-efficiëntie en milieukwesties of nieuwe producten marketing. Naast de lezingen in de eerste twee semesters, wordt de training model voor dit programma opgebouwd rond een geïntegreerd project van productontwerp en ontwikkeling als een manier om te vertellen en samen de zaken lezingen in de verschillende onderwerpen. Het tweede jaar is volledig gewijd aan de ontwikkeling van een proefschrift, project of stage.

Waarom kies dit programma?

De gespecialiseerde opleiding op deze domeinen is duidelijk een fundamentele toolbox voor iemand die wil technologische ontwikkeling te bevorderen en om toegevoegde waarde te creëren voor elke industriële onderneming en haar productportfolio. De mate heeft tot doel ingenieurs en ontwerpers machtigen met het vermogen om te werken op het gebied van productontwikkeling met een grotere mate van vertrouwen, innovatie en knowhow, om hen in staat stellen om bij te dragen tot de oprichting en het beheer van nieuwe producten met een hoger niveau van kwaliteit, succes en toegevoegde waarde.

Vergoedingen

TOEPASSINGSGELD: 60 €

INSCHRIJVINGSGELD: 500 € voor International Student Contingent

TUISGELD: I. Algemene contingent: 1.040 € / per jaar II. International Student Contingent: 3.000 € / per jaar

banierEstudantescampuslaboratoriumLAB1

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Polytechnic of Leiria

Zie 7 andere vakken van Polytechnic of Leiria »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
24 maanden
Voltijd
Prijs
3,000 EUR
3.000 € / per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019