Master in de planning en het beheer van bestemmingen en toeristische producten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

toerisme

Introductie

De economische en sociale belang van het toerisme in Galicië en in de rest van Spanje is erg belangrijk, vandaar de vorming van de menselijke hulpbronnen wordt een onvermijdelijke taak voor openbare universiteiten Toerisme is een sector die moet worden geanalyseerd vanuit verschillende perspectieven zoals sociologie, aardrijkskunde, economie, geneeskunde, informatica, enz. Deze sector, zonder enige twijfel, is het belangrijkste in onze samenleving werd jarenlang vergeten door wetenschappers, gepland en beheerd door mensen zonder specifieke opleiding.

Titratie wordt voorgesteld is de voortzetting van het hoger onderwijs voor mensen die een studie van vandaag degree in toerisme en anderen gevormd in de mate van sociale en menswetenschappen in het algemeen die willen werken of onderzoek doen in de toeristische sector.

Sinds 2006 hebben we geleerd in de Universidade da Coruña Masters in planning en beheer van toeristische bestemmingen en producten. Studies suggereren hebben een hoge academische, wetenschappelijke en professionele interesse.

Waarom studeren de mate

de nieuwe Masters in planning en beheer van toeristische bestemmingen en producten Het dient om studenten voor onderzoek op te leiden in het toerisme en de professionele taken in de sector uit te voeren. Om deze reden bieden wij twee routes: onderzoek en professioneel.

 • Onderzoek route: gericht op studenten die willen om opleiding voort te zetten in het toerisme en een proefschrift of onderzoek in kasten, consultants of instellingen gewijd aan het toerisme.
 • Professional route: gericht op mensen die willen om deel te nemen in de planning en het beheer van bestemmingen en nieuwe toeristische producten van verschillende types (congressen en conventies, kustgebieden en spa's, gastronomische en oenologische erfgoed, spirituele, atletisch, panelen, enz.)

Wat je leert

In wezen om te plannen en te beheren nieuwe bestemmingen en nieuwe toeristische producten. Ook leer je de verschillende thema's die planning en duurzaam beheer van het toerisme van invloed zijn voor de integrale ontwikkeling van het gastland en de tevredenheid van de toeristen te onderzoeken.

structuur Study

gemeenschappelijke module

 • Toerisme en duurzame ontwikkeling: de kwaliteit van de bestemmingen en de toeristische producten
 • sociale verandering, trends van toeristische consumptie en consumentengedrag
 • Promotie en marketing van toeristische bestemmingen en producten
 • Strategisch management van toeristische organisaties
 • Nieuwe technologieën toegepast op toeristische bestemmingen en producten
 • Planning en beheersplannen voor het toerisme. De rol van de publieke en private organisaties
 • Plaatsing

Onderzoek oriëntatiemodule

 • De toeristische onderzoeksproces: types, structuur en fasen
 • kwalitatieve toegepast voor toerisme
 • Programma voor kwalitatieve data-analyse voorbeelden toerisme
 • Kwantitatieve technieken toegepast op het toerisme
 • Programma voor kwantitatieve data-analyse voorbeelden toerisme

Professional Orientation module

 • Ontwikkeling van strategische plannen voor de ontwikkeling van het toerisme: structuur, inhoud en methodologie
 • Planning en beheer van bestemmingen en toeristische producten van conferenties en congressen
 • Planning en beheer van bestemmingen en toeristische producten in de kustgebieden en cruise
 • Planning en beheer van bestemmingen en toeristische producten en gezondheid spa
 • Planning en beheer van de bestemmingen en gastronomische en oenologische toeristische producten
 • Planning en beheer van bestemmingen en cultureel en natuurlijk erfgoed toeristische producten
 • Planning en beheer van de bestemmingen en spirituele toeristische producten
 • Planning en beheer van bestemmingen en toeristische producten voor speciale groepen
 • Planning en beheer van de bestemmingen en sport toeristische producten

Master's Thesis

 • Master's Thesis

professionele en academische uitgangen

Studenten die de Master te voltooien zijn opgeleid om te werken in particuliere ondernemingen, het openbaar bestuur en onderzoekscentra en ontwikkeling universiteiten in verband met de planning en het beheer van bestemmingen en nieuwe toeristische producten vanuit het oogpunt van kwaliteit en duurzaamheid taken.

professionele omgeving waarin het zich bevindt

Er zijn bedrijven die betrokken zijn bij de planning van toeristische bestemmingen op verschillende niveaus, lokaal, regionaal, nationaal en internationaal. Onze afgestudeerden zijn bereid de verschillende delen van de planning uit te voeren.

afgestudeerden die toeristische bestemmingen die willen een nieuw plan in terreinen uit te voeren kan beheren waar er geen toerisme of de uitvoering van een plan om veranderingen in de richting van duurzaam toerisme in gebieden die te maken reeds ontwikkelde toerisme zijn ook nodig.

Onze afgestudeerden zijn gekwalificeerd om dit beheer uit te voeren.

Je moet de middelen om te zetten in toeristische producten en diensten die worden verhandeld door middel van verschillende middelen. Onze afgestudeerden hebben vaardigheden om dergelijke producten, alsmede voor de daaropvolgende marketing te ontwikkelen.

professionele en academische uitgangen

Toerisme is een activiteit die werd verwaarloosd voor vele jaren van wetenschappelijk onderzoek. Met het onderzoek specialiteit van onze meester vorm studenten, zodat ze kunnen onderzoeken en universiteiten op verschillende onderdelen van de planning en toeristische producten, alsmede over de gevolgen van toeristische consumptie heeft voor de toeristen zelf, de bewoners van de ontvangende gebieden en de ontwikkeling van de gemeenschappen.

Aanbevolen profiel

De Master in de planning en het beheer van bestemmingen en toeristische producten is speciaal ontworpen voor afgestudeerden Sociale en Human (recent afgestudeerd of niet) die willen kennis met betrekking tot het toerisme Sciences verwerven: afgestudeerden of afgestudeerden van het toerisme, Administration and Management, Economie, sociologie, kunst, geschiedenis, filologie, aardrijkskunde, enz.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Lees meer

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Lees Minder
A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Meer Minder