Lees de Officiële Beschrijving

Aangeboden door: College of Humanities and Social Sciences

Overzicht

Oplossingen van het openbare beleid oplossen
Met een Master of Public Administration met een nadruk op de overheid en het beleid van het College van Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen van de Grand Canyon University, kunt u leren om administratieve vaardigheden toe te passen op het gebied van leiderschap, ontwikkeling van menselijk kapitaal, beleid en bestuur in de overheid, non-profit en gemeenschap arena's.

U wordt uitgedaagd om oplossingen te identificeren en oplossen voor de unieke problemen die de publieke sectororganisaties vandaag hebben. De relaties tussen de federale, staats- en gemeentelijke bestuursniveaus worden onderzocht, samen met de geschiedenis van het federalisme van de VS en de concurrentie tussen niveaus en regeringsgebieden.

De overheidsbeleid graad kan u voorbereiden om verandering op verschillende niveaus van overheid aan te gaan. Dit programma richt zich op publieke governance, strategische oplossingen, juridische en administratieve processen om u te helpen competenties te krijgen in wat de overheid doet en hoe initiatieven worden verbeterd die het publiek dienen.

degree Outcomes

Scherpe publieke governance
Coursework in de overheidsbeleid graad onderzoekt hoe de uitdagingen en problemen waarmee de maatschappij wordt geconfronteerd beleidskwesties worden. Geselecteerde onderwerpen over administratie en constitutionele wetgeving, met inbegrip van de uitoefening van overheidsmacht, wetgevend en uitvoerend toezicht en regelgeving, worden ook onderzocht.

U heeft de mogelijkheid om te leren hoe de overheid en de publieke organisaties hun belanghebbenden bedienen, de wijze waarop hun diensten worden verricht, hoe de middelen worden beheerd en hoe regelgevende bevoegdheden worden beheerd. De Grand Canyon University (GCU) MPA verduidelijkt ook de rol van de leiderschap van de dienst en hoe het richten op de behoeften van de burgers helpt bij het creëren van een dynamische interafhankelijkheid die iedereen profiteert.

Wat je leert

Ontwikkel effectieve publieke oplossingen
Dit programma omvat:

  • Belangrijke leiderschapskoncepten
  • Economie en de impact van beleidsbeslissingen op inkomensverdeling en goederen- en dienstverdeling
  • Hoe de overheid burgers serveert en hoe de overheidsmiddelen worden beheerd
  • Ontwikkeling van menselijk kapitaal om succes te runnen
  • Openbare bestuur, met inbegrip van een onderzoek naar VN-richtlijnen met betrekking tot transparantie, participatie en aansprakelijkheid
  • Analyse van de dynamiek van onderwijs, gezondheidszorg en sociale diensten in relatie tot beleidsvraagstukken

Uitkomsten carrière

Bereid je voor om in de overheid te dienen
GCU's Master of Public Administration met een nadruk op overheid en beleid helpt u voor te bereiden op een carriere in de overheid. U kunt een carrière als dienstverlener volgen, de overheidsdiensten beheren of in non-profitbureaus en andere rollen in de lokale, staats- en federale overheid werken.

programma Locaties

Online
Volg een opleiding van de volgende generatie met een online diploma van de Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond
De avondprogramma's van de Grand Canyon University voldoen aan de eisen van werkende professionals die de voorkeur geven aan een persoonlijke leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

Openbaarmaking van online en avondprogramma's

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet