Master in de onderwijstechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Educational Technology is een online 1-jarig programma ontworpen om een ​​kans voor professionele ontwikkeling voor mensen die werkzaam zijn in posities die het onderwijs te betrekken en willen onderwijstechnologie meer effectief te gebruiken in hun werk te bieden.

De flexibiliteit van het programma en de grote aandacht voor e-learning maken het bijzonder goed geschikt voor degenen onder u die aan het werk gaan - of het nu buiten Tartu of in een ander land.

Waarom Educational Technology?

  • De flexibele 1-jarige opleiding is meestal online-based - je hoeft niet te verhuizen om te studeren.
  • Grote nadruk wordt gelegd op teamwork om de vaardigheden van de samenwerking van studenten te bevorderen en hen te helpen een netwerk van collega's te ontwikkelen om op vertrouwen in hun professionele leven.
  • Als een belangrijke innovatie, is de MA thesis gedaan zoals teamwork in kleine groepen.
  • Het programma wordt gekenmerkt door een probleemgerichte aanpak en een grote hoeveelheid praktische training.
  • Er zijn geen vergelijkbare programma's in de regio.

Twee klassikaal onderwijs sessies zijn gepland - Een week in het begin van het programma en een aan het eind. Voor de rest van het jaar, studies zijn online-gebaseerde - onafhankelijke teamwork wordt ondersteund door middel van de Moodle-omgeving, cloud-gebaseerde oplossingen en webinars.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Tartu (UT) is Estonia’s leading centre of research and training. It is the only university in the Baltics ranked in the top 2% of the world’s best universities (QS World University R ... Lees meer

The University of Tartu (UT) is Estonia’s leading centre of research and training. It is the only university in the Baltics ranked in the top 2% of the world’s best universities (QS World University Rankings 2016-17). Founded in 1632, UT is the only classical university in Estonia. There are more than 13 000 students studying at UT (incl. 1300 international students (2016)) and UT has 3800 employees (incl. 1800 academic employees (190 professors)). To support and develop the professional competence of its students and academic staff, the university has 71 partner universities in 27 countries. Lees Minder