Lees de Officiële Beschrijving

Karolinska

Het programma is een unieke samenwerking tussen Karolinska Institutet, KTH Royal Institute of Technology en de Universiteit van Stockholm, in de omgeving van Science for Life Laboratory, Stockholm. De studenten krijgen een uitgebreide opleiding in life science ontvangen benadrukken van cutting-edge methoden in bioinformatica analyse van big data, gecombineerd met state-of-the-art technieken gebruikt in de moderne "high throughput" moleculaire biologie en hoe biologische bevindingen in diagnostische instrumenten te vertalen en nieuwe behandelingen.

PROGRAMMA PRESENTATIE

Programma Deze tweejarige master wordt geleverd door een team van docenten die internationaal erkend onderzoekers in hun respectievelijke disciplines om een ​​relevant curriculum in het onderzoek voorop te waarborgen. Het programma bestaat uit cursussen gericht op een gedegen opleiding te geven in een combinatie van moleculaire biologie, biotechnologie en geneeskunde met een focus op high-throughput biologie en analyse van big data voor de vertaling van de biologische bevindingen van labtafel tot patiënt nachtkastje. Het onderwijs is ook bedoeld om kennis en vaardigheden van essentieel belang voor de professionele carrière -inclusief mondelinge en schriftelijke presentatie, team werken vaardigheden, en hoe ethische en maatschappelijke overwegingen life science gerelateerde zaken te maken, ontwikkel al die belangrijk zijn voor de mogelijkheid om projecten te leiden in academie en industrie.

Cursussen - masteropleiding Molecular technieken in de Life Science

* Kan onderhevig zijn aan veranderingen

Jaar 1

Het eerste jaar bevat gevorderd niveau cursussen in de genetica, biofysische chemie en translationele geneeskunde, evenals de fundamenten van bio-informatica en vergelijkende genomica. Er is ook een project cursus. Alle drie de universiteiten bieden cursussen in het eerste jaar, met de nadruk op het Karolinska Instituut (najaar semester) en de Universiteit van Stockholm (voorjaar semester).

Verplichte vakken vallen semester

 • Frontiers in life science 1
 • Frontiers in translationele geneeskunde
 • Toegepaste Communicatiewetenschap
 • genetica

Verplichte vakken voorjaar semester

 • Frontiers in life science 2
 • bioinformatica
 • Project in de moleculaire levenswetenschappen
 • vergelijkende genomica
 • biofysische chemie

Jaar 2

Het tweede jaar biedt cursussen in de toegepaste gentechnologie, proteomics, drug design en bioinformatica analyse van grootschalige data. Er is ook een project cursus. De meeste cursussen tijdens de val semester worden aangeboden door KTH Royal Institute of Technology. Tijdens het tweede semester wordt de individuele graad project uitgevoerd.

Verplichte vakken vallen semester

 • Frontiers in life science 3
 • Project in de moleculaire levenswetenschappen
 • Proteomics
 • de ontwikkeling van geneesmiddelen
 • Applied gentechnologie
 • Analyse van gegevens uit high-throughput moleculaire biologische experimenten

Verplichte vakken voorjaar semester

 • degree Project
karolinska2

De aanvraagprocedure voor het programma zal door de Koninklijke Insititute van de technologie (KTH), worden behandeld in samenwerking met Stockholms universitet (SU) en Karolinska Institutet (KI).

Carrièremogelijkheden

De combinatie van de moleculaire biologie, biotechnologie en geneeskunde biedt een uitstekend profiel voor een professionele loopbaan als onderzoeker in een academische omgeving of in de biotechnologische en farmaceutische industrie. De life science industrie en academische instellingen die werkzaam zijn in deze gebieden actief zijn en de wetenschappelijke sector leven breidt zich uit over de hele wereld, waarbij studenten een uitstekende marktpositie job en een breed scala van mogelijke bezigheden geeft.

karolinska3

Toepassing en collegegeld

Als u burgerschap binnen de EU / EER of Zwitserland, bent u niet verplicht om de toepassing of collegegeld te betalen.

Aanvraagkosten

900 SEK

collegegeld

 • Totaal bedrag: 400 000 SEK
 • Eerste tranche: 100 000 SEK
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Karolinska Institutet »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
400,000 SEK
Deadline
Vraag informatie aan
Open to applications 18 October 2016 - 16 January 2017.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Open to applications 18 October 2016 - 16 January 2017.

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Open to applications 18 October 2016 - 16 January 2017.
Einddatum