Master in de Luchtvaart-en Ruimtevaarttechniek

Programma's van de School of Aerospace Engineering van de UIR te bereiden in het beroep van ingenieur in termen van vaardigheden reageren op het verzoek en de bijbehorende ontwikkeling van Marokko in hoogtechnologische sectoren en de snel veranderende anticiperen op transportmiddelen technologieën.

De School of Aerospace Engineering van de IUR biedt een hoge niveau van opleiding en omvat bevoegdheden VERLENGD combineren strenge theoretische opleiding beschikt over een uitgebreid onderzoek en technologische
toegepast. Het verleent aan studenten en multidisciplinair onderwijs richt zich op het gebied van engineering en gericht op geavanceerde lucht-en ruimtevaart.

De School voor Luchtvaart-en Ruimtevaarttechniek stimuleert onderzoek op dit gebied door het opzetten van laboratoria in de voorhoede van de technologie die wordt ondersteund door samenwerkingsovereenkomsten met academische en industriële spelers in de sector, zoals de Thales-groep en het Georgia Institute of Technology.


Training Doelstellingen

De Rabat International University biedt studenten een hoog niveau opleiding erkend op het internationale toneel en gericht op de uitstekende programma's combineren van het Georgia Institute of Technology heeft een van de pedagogische en onderzoeksteams van de UIR-klasse .


Deze training heeft de volgende doelstellingen:

• Geef de leerlingen de nodige kennis in aerodynamica, structuren, rijdynamiek en controle, voortstuwing en interdisciplinair ontwerpen zodat ze 'worden voorbereid voor een loopbaan in de "Lucht-en ' s engineering;

• Het ontwikkelen van technieken en methoden die nodig zijn voor de uitvoering / toepassing van nieuwe systemen / volgende generaties;

• Het ontwikkelen van vaardigheden in leiderschap en communicatie om actief deel te nemen en leiden initiatieven, programma's en nationale en internationale projecten.


Kansen

Het programma staat luchtvaart-en ruimtevaarttechniek aan de ontwikkeling van een multi-jurisdictie, de voorbereiding van de student om actief leven te integreren als ingenieur in een van de beroepen van lucht-en ruimtevaart in Marokko of in het buitenland:

Design Department: ontwerp, prototyping, verificatie en validatie van apparatuur en systemen.

Quality Assurance: engineering kwalificatie en certificatie: componenten, apparatuur, systemen, structuren.

Methoden / Productie: engineering en industrialisatie van de productie.


Fleet voor bediening en onderhoud multilevel.

Air traffic management.

V eille technologie en de ontwikkeling van de aerospace-markt.

Deze cursus oriënteert ook de studenten om af te studeren met de manier waarop de onderwerpen van wetenschappelijk onderzoek en technologische dragers.


Voordelen van het programma

‣ een opleiding uniek is voor Marokko

‣ Mogelijkheid van Credit validatie en opleidingsmodules door Georgia Institute of Technology

‣ Semester (s) van studies in de VS (Atlanta)

‣ Een multidisciplinaire opleiding en professionalisering.

‣ Beurzen

‣ Training 100% in het Engels Presentatie Training

Opleiding te volgen in:
Frans

Zie 3 andere vakken van Université Internationale de Rabat (UIR) »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
Prijs
6,400 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019