Master in de landbouwtechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Agrotechniek

VISIE:

Agrotechniek werd een educatief centrum van internationale normen en speelt een actieve rol in de ontwikkeling van de wetenschap door middel van onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap.

Missie:

  • Implementeer onderwijsproces op een professionele manier om afgestudeerden met bevoegdheden op het gebied van Agrotechniek vormen.
  • Spelen een actieve rol te lossen problemen op het gebied van Agrotechniek door synergieën met andere groepen van wetenschappelijke disciplines.
  • Spelen een actieve rol in de wereldwijde wetenschappelijke activiteit gebied van Agrotechniek.
  • Bouwen en ontwikkelen van wetenschap en technologie in verband met agrarische engineering.

Doelstellingen

  • Agrotechniek vormen gekwalificeerde afgestudeerden, toegewijd aan God, de Almachtige, zelfstandig, ondernemend, met uitgebreide kennis, gedisciplineerd, met een hoog arbeidsethos, professionals en kunnen concurreren op internationaal niveau.
  • Ontwikkelen van wetenschappelijke en technologische gebieden van Agricultural Engineering in om de ontwikkeling van het land aan te moedigen.
  • Ontwikkelen en uitvoeren van onderzoek op het gebied van de Agricultural Engineering met community development en empowerment te ondersteunen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

University of Brawijaya (UB) is located in the city of Malang, East Java province, Indonesia. UB was officially declared by the President of the Republic of Indonesia January 5th 1963.

University of Brawijaya (UB) is located in the city of Malang, East Java province, Indonesia. UB was officially declared by the President of the Republic of Indonesia January 5th 1963. Lees Minder