Master in de kunstmarkt: principes en praktijken

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Art Market: Principles and Practices

De Master of Arts programma in Art Market: Principles and Practices geeft studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in de professionele loopbaan in galeries en veilinghuizen, en op een zodanige aanverwante gebieden corporate curatele, openbare kunst administratie, en kunstmarkt diensten.

U zult galerij ontwerp en beheer, evenals tentoonstelling planning en het ontwerp te bestuderen. Je zult lessen nemen in de moderne en hedendaagse kunstgeschiedenis, en te leren van specifieke computer applicaties voor de kunstwereld. Faculteit leden zijn gespecialiseerd in gebieden als galerie eigendom en beheer, marketing, beoordeling, en kunst wet, en breng jaar professionele ervaring naar de klas. Frequent gastsprekers en excursies bieden levendig inzicht in de New York kunstmarkt, samen met waardevolle mogelijkheden om te netwerken.

Het curriculum integreert uitgebreide studies met praktische ervaring in het creëren van een echte tentoonstelling. In dit unieke kenmerk van het programma, studenten zijn de curatoren van een off-campus galerie tentoonstelling, het hanteren van elk aspect van het proces, van de selectie van de kunstenaars en de locatie om de montage van de show en het ontwerpen van de catalogus en website. U zult extra industrie ervaring op te doen in een vereiste stage, en voltooien van een kwalificatie papier, en u zult bereid afstuderen voor een breed scala van loopbanen in de wereldwijde kunstmarkt.

Highlights

  • Het Museum van FIT en de Gladys Marcus Bibliotheek, met zijn uitgebreide bijzondere collecties, evenals de New York Public Library en de Frick Art Library behoren tot de rijkdom van de onderzoeksmiddelen voor studenten.
  • Het Metropolitan Museum of Art, Museum of Modern Art, Brooklyn Museum, Guggenheim Museum en New Museum of Contemporary Art zijn een paar van de buitengewone collecties beschikbaar voor studie en plezier.
  • FIT is ideaal gelegen in Chelsea, een toonaangevend centrum voor hedendaagse kunst, met honderden galeries in handbereik van de campus.
  • De faculteit van erkende kunst professionals heeft uitgebreide contacten in de kunstwereld. De lessen worden aangevuld door frequente gastsprekers en bezoeken aan nabijgelegen galeries, ateliers en musea.
  • Stage sites hebben onder meer de Metropolitan Museum of Art, het Guggenheim Museum (New York en Venetië), Museum voor Moderne Kunst, het Museum for African Art, Hirschl & Adler Galleries, Romare Bearden Foundation, Gottlieb Foundation, Internationaal Centrum voor Fotografie, en Christie's en Sotheby's veilinghuizen.
Laatst bijgewerkt op aug 2016

Over de school

a rigorous liberal arts foundation coupled with a real-worldcurriculum and hands-on instruction a worldwide network of alumni a strong relationship with industry leaders a world-class faculty of worki ... Lees meer

a rigorous liberal arts foundation coupled with a real-worldcurriculum and hands-on instruction a worldwide network of alumni a strong relationship with industry leaders a world-class faculty of working professionals a direct connection to New York City culture and commerce Lees Minder