Master in de kunst in het huwelijk en familietherapie (mamft)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Arts in Huwelijk en Gezinstherapie (MAMFT)

INVOERING

Dit is een van zijn soort programma's in Afrika. Een MAMFT-benadering richt zich op de sterkten en veerkracht van familie systemen en gemeenschappelijke middelen om familieverhoudingen te herstellen en op te bouwen.

Waarom studeer Family Therapy? Paren en familie in Kenia worden vandaag geconfronteerd met dagelijkse uitdagingen in een snel veranderende sociale context, burgerlijke instabiliteit en een toename van scheiding / echtscheiding, veranderende verwachtingen van ouder en kind en toenemende conflicten, stijging van substantie en verslavend gedrag, brutale daden van gezinsgeweld en Child Verwaarlozing, economische en werkgelegenheidsstressors en uiteenlopende familieverhoudingen en de lijst gaat door.

Specialisatiegebieden;

  1. Kinder- en adolescente therapie
  2. Premaritale en Parterapie

DOELSTELLINGEN VAN HET MAMFT PROGRAMMA:

MAMFT streeft ernaar om huwelijks- en familietherapeuten voor te bereiden: - Bewuste en zelfreflecterende, ethisch-kennisbare, cultureel gevoelige, klinisch bevoegde.

PAC University intrekt een professionele klinische diploma die gebruik maakt van de aanpak van het werken met personen, koppels, gezinnen en groepen.

PROGRAM INFORMATIE

De MAMFT is een tweejarig, drie-semester MA diploma, bestaande uit 60 studiepunten. Studfents ondergaan een klinische training van 6 studiepunten en 500 uur practicum gedurende een jaar.
Het bestaat uit een optie van twee electieve cursussen; Research Thesis of een MAMFT Project.

TOELATINGSEISEN

De minimale toelatingsvereiste is een bacheloropleiding in Counseling Psychology of aanverwante discipline van een geaccrediteerde universiteit. De minimum toelatingsvereiste is een tweede klas eer, bovenste divisie en hoger (of een GPA van 3,00 en hoger).
Alle aanvragers zijn verplicht de volgende vooropleidingscursussen te hebben afgerond: Abnormale Psychologie, Persoonlijkheidsteorieën, Menselijke Groei en Ontwikkeling en Grondslagvaardigheden in Counseling.

INTAKE

Intakes zijn in januari, mei en september.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

PAC University is the Leadership University of Choice, chartered by the Commission for University Education in Kenya. It is a cosmopolitan institution of higher learning with students, staff and facul ... Lees meer

PAC University is the Leadership University of Choice, chartered by the Commission for University Education in Kenya. It is a cosmopolitan institution of higher learning with students, staff and faculty drawn from nations across Africa and the world. Our diversity offers you a unique platform for an expanded worldview through healthy social interactions. Lees Minder
Nairobi , Kenia Online + 1 Meer Minder