Master in de klimaatverandering en duurzame ontwikkeling (CCSD)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Climate Change en Duurzame Ontwikkeling (CCSD)


CCSD is een belangrijk onderdeel van het behoud van duurzame middelen van bestaan ​​en economieën in Azië. Gezien de enorme culturele, sociale, politieke en biofysische diversiteit in Azië, de klimaatverandering en duurzame ontwikkeling professionals hebben behoefte aan een sterke praktische kennis van een aantal met elkaar verbonden wetenschappen. Door middel van onderwijs, onderzoek en outreach-activiteiten, het CCSD programma op AIT streeft naar professionals die kunnen bijdragen aan vraagstukken van de klimaatverandering en duurzaam beheer van hulpbronnen aan te pakken, door middel van een curriculum en onderzoeksprogramma dat de studenten bloot aan een breed scala van hedendaagse onderwerpen. Vanwege het interdisciplinaire karakter van CCSD, zijn studenten met een breed scala aan achtergronden, waaronder de landbouw, biowetenschappen, milieuwetenschappen, energie, bosbouw, met inbegrip van sociale wetenschappen, zoals bijvoorbeeld antropologie, aardrijkskunde, economie en sociologie aangemoedigd om toelating tot het certificaat Diploma zoeken , Master en doctoraat programma's worden aangeboden door de CCSD programma. Er zijn drie gebieden van specialisatie, waaronder Climate Science, mitigatie en adaptatie.


Cursussen en onderzoek gebieden

Het curriculum aangeboden door het CCSD programma omvat cursussen in:


    • Climate Science and Climate Modeling

    • Klimaatverandering en werkplaats voor duurzame ontwikkeling

    • het terugdringen van broeikasgasemissies en energiewinning uit afval

    • Zonne energie

    • Windenergie

    • landgebruik en klimaatverandering

    • Bio-energie voor het terugdringen van broeikasgasemissies

    • Clean Development Mechanism: Principles and Practices

    • Klimaatverandering, Landbouw en Voedselzekerheid

    • klimaatverandering en aanpassing in Water Sector

    • Climate Prediction en Early Warning System Gemeenschap en Climate Adaptation

    • Kwetsbaarheid klimaatverandering en aanpassing

    • klimaatverandering en Water Resources

    • RET scherm voor het Renewable Energy Design Systems

    • Clean Coal Technologies

    • Wetenschap van het Climate Change and Environment Co-Benefit

    • Energy Resources and Technologies

    • Energie Milieu en klimaatverandering: Problemen en Strategieën

    • Gemeenschap en Climate Adaptation

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor toelating tot het programma van de reguliere masteropleiding, een aanvrager moet:


    • het bezit van een Bachelor diploma (normaal van een programma van vier jaar), of het equivalent daarvan, in een geschikt gebied van studie van een orgaan van een goede reputatie aanvaardbaar AIT.

    • hebben undergraduate graden ver boven het gemiddelde; de minimale GPA eis voor toelating tot de masteropleiding 2.75 of gelijkwaardig op de mate bachelorniveau.

    • zijn in goede lichamelijke en geestelijke gezondheid, en hebben een record van goed gedrag.

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

De School of Environment, Resources en Ontwikkeling (SERD), opgericht in 1993 door samenvoeging van de afdelingen van Landbouw en Food Engineering, Environmental Engineering, Human Settlements en Ener ... Lees meer

De School of Environment, Resources en Ontwikkeling (SERD), opgericht in 1993 door samenvoeging van de afdelingen van Landbouw en Food Engineering, Environmental Engineering, Human Settlements en Energie Technologie, wordt nu bestaat uit tien vakgebieden - Agricultural Systems and Engineering, Aquacultuur en Aquatische Resources Management, Food Engineering en Bioprocestechnologie, Energie, Milieu Engineering and Management, Pulp en Paper Technology, Gender en Development Studies, Natural Resources Management, regionale en plattelandsontwikkeling Planning en Urban Environmental Management. MISSIE AIT 's missie is ", gericht op zeer gekwalificeerde en toegewijde professionals die een leidende rol spelen in de duurzame ontwikkeling van de regio en de integratie spelen in de wereldeconomie ".AIT zal dienen de ontwikkeling van menselijke hulpbronnen behoeften van de ontwikkelingslanden in Azië, rekening houdend met hun specifieke ontwikkelingsprioriteiten, gender en sociale waarden. SERD activiteiten en de functie zal in dit kader, als een meerderheid van de afgestudeerden terug te keren en deel te nemen aan de ontwikkelingsdoelstellingen van hun land. Degenen, die hun doctoraten verhogen hun professionele vaardigheden en kwalificaties. VISION SERD reageert op regionale behoeften door het mobiliseren en versterken capaciteiten voor sociaal, economisch en ecologisch verantwoorde ontwikkeling in samenwerking met publieke en private sector. De School 's interdisciplinaire benadering integreert technologische, natuur-en sociale wetenschappen. De School zal verder het voortouw nemen in het aanbieden van excellentie academische programma's die relevant zijn voor de regionale behoeften en reageren op studenten 'belangen. onderzoek zal worden geconcentreerd in de richting van aandachtsgebieden en moeten worden uitgevoerd door kernteams. outreach zal de gemeenschap-service-oriented. zullen worden geconsolideerd en financieel haalbaar. De School activiteiten, waaronder de studenten, medewerkers, docenten en curricula, zullen worden onderworpen aan kwaliteitsbeoordeling. Lees Minder