Master in de jurisprudentie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

ORDER Masters BSU geleverd als verplicht voor "VREEMDELINGEN"

In overeenstemming met de wetgeving van de Republiek Wit-Rusland op het gebied van onderwijs de burgers van de Russische Federatie, de Republiek Kazachstan, de Kirgizische Republiek en de Republiek Tadzjikistan, Oezbekistan heeft het recht om BSU Master's degree in te voeren op de volgende voorwaarden:

 • uit de begroting of voor een vast bedrag basis onder de voorwaarden voor Wit-Russische burgers voorwaarden;
 • Voor de toekenning van buitenlandse burgers tijdelijk woonachtig voorwaarden / verkerende als vreemdeling in de Republiek Belarus (hierna te noemen - "buitenlandse burgers") op de resultaten van de definitieve certificering bij het ontwikkelen van de inhoud van de opleiding training mensen naar de Republiek Wit-Rusland in te voeren, instellingen voor hoger onderwijs voor een vast bedrag basis, evenals interviews, tot oprichting van de vaardigheid van de Russische taal in de hoeveelheid die voldoende is voor de ontwikkeling van de inhoud van de onderwijsprogramma's van het onderwijs fase II hoger.

Burgers van andere landen kan het reine te komen voor "buitenlanders" voor een vergoeding.

Leertijd

De duur van de master BSU is 1-2 jaar.

Voor degenen die studeren in het hoger onderwijs programma van de eerste etappe en kreeg een diploma van het hoger onderwijs stage - 1 jaar.

Voor degenen die deelnamen aan een undergraduate programma en ontving een bachelor's degree inwerkperiode - 2 jaar.

Indiening van documenten voor de opleiding

Ontvangst van documenten van buitenlandse burgers om te studeren aan BSU afgestudeerde uitgevoerd in de periode uitgevoerd vanaf 8 juli - 1 oktober.

Buitenlandse burgers visumvrije landen komen naar Wit-Rusland en in te dienen documenten over onderwijs te studeren aan BSU in persoon, vooraf overeengekomen periode, specialiteit, wetenschappelijk adviseur van de leiding van de faculteit waaraan ze van plan om te doen.

Buitenlandse burgers visum landen zenden kopieën van documenten per post naar hun eerdere overeenkomst met de faculteit leiderschap. Kopieën van het onderwijs certificaten worden per e-mail gemarkeerd om de universiteit gestuurd "Aanvraag voor studie." Kopieën van de documenten die per fax of e-mail worden niet aanvaard! training uitnodigingen worden uitgegeven pas na beoordeling en goedkeuring van kopieën van documenten over het onderwijs met de leiding van de faculteit van Baku State University en het ontvangen van de commissie.

checklist

Voor toelating tot degree aanvragers de master BSU geserveerd in het Departement van Internationale Betrekkingen BSU volgende documenten:

 • verklaring gericht aan het hoofd van de instelling voor hoger onderwijs in de voorgeschreven formulier (formulier op de website van BSU en UMC). Visa land een vragenlijst bij aankomst, en een verklaring van aankomst in het land;
 • oorspronkelijke certificaat van het onderwijs ter bevestiging van de ontvangst van een nationale hoger onderwijs gelijk aan de fase I van het hoger onderwijs in de Republiek Wit-Rusland, met een lijst van onderzochte onderwerpen genomen en markeringen (punten) of de bijlagen;
 • een notariële kopie van de Russische vertaling van het onderwijs document ter bevestiging van de ontvangst van een nationale hoger onderwijs gelijk aan de fase I van het hoger onderwijs in de Republiek Wit-Rusland, met een lijst van onderzochte onderwerpen genomen en markeringen (punten) of de bijlagen;
 • origineel paspoort;
 • een notariële kopie van de vertaling van het paspoort in het Russisch (vertaling wordt gemaakt op het grondgebied van de Republiek Wit-Rusland);
 • een medisch rapport over de gezondheidstoestand en de verklaring van afwezigheid van HIV, afgegeven door een officiële gezondheid autoriteit van het land waarvan de kandidaat kwam om te studeren;
 • 4 foto's 3 x 4 cm.;
 • Ten slotte is de medische adviescommissie, uitgeschreven door de Republiek Belarus Territorial Health Organization (na het passeren van de verplichte medische keuring in de richting van instellingen voor hoger onderwijs);
 • een certificaat van voltooiing van de voorlopige training faculteit, de voorbereidende afdeling, vooropleidingen van instellingen voor hoger onderwijs (faculteiten aan het einde van de pre-universitaire opleiding, voorbereidende afdeling, vooropleidingen van de instellingen voor hoger onderwijs).

Om de genoemde documenten uitgevoerd in een vreemde taal, op hetzelfde moment begeleid door hun vertaling in het Russisch, gecertificeerd door een notaris.

De procedure voor toelating tot de BSU

Inschrijving in de Wit-Russische State University master's degree aan de hand van de aanvrager interview met de facultaire administratie uitgevoerd, bepalen de mate van kennis van de Russische taal, de benoeming van de directie en de periodes van studie in de magistratuur.

Voor visa landen met een positieve harmoniserende faculteit BSU stuurde de documenten voorbereidt en stuurt een officiële uitnodiging om te studeren aan het consulaat van de Republiek Wit-Rusland op de plaats van vestiging van de buitenlandse aanvrager - de basis voor een studie Visa. Turnaround tijd uitnodigingen - 15 dagen na de datum van de positieve beslissing van de selectiecommissie BSU. Het interviewen van een kandidaat gaat bij aankomst in de Republiek Wit-Rusland.

Uitvoering en studie visum uitnodiging wordt uitgevoerd op een betaalde basis uitgevoerd. De uitnodiging is verschuldigd bij aankomst op de universiteit. Consulaire vergoeding voor studentenvisum te betalen ter plaatse visum.

Na voltooiing van de opleiding, ontvangen de deelnemers de internationaal erkende Master's degree.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Belarusian State University is a leading scientific, educational, innovation and cultural centre of the Republic of Belarus. Belarusian State University (BSU) Minsk, Belarus, was founded on Octobe ... Lees meer

The Belarusian State University is a leading scientific, educational, innovation and cultural centre of the Republic of Belarus. Belarusian State University (BSU) Minsk, Belarus, was founded on October 30, 1921. Lees Minder