Master in de interventies in de kindertijd

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De masteropleiding Interventies in Childhood is een interdisciplinair onderwijs gericht op effectieve interventies voor kinderen die behoefte hebben aan ondersteuning - dan wat normaal gesproken wordt verstrekt aan alle kinderen.

De masteropleiding Interventies in Childhood biedt een interdisciplinaire opleiding om effectieve interventies voor kinderen die behoefte hebben aan steun voor hun ontwikkeling, leren en het functioneren in het dagelijks lifebeyond wat wordt verstrekt aan alle kinderen. Het programma is gebaseerd op een ecologisch perspectief op de ontwikkeling van kinderen, het leren, en het functioneren. Een kritische blik gericht op het individu, het milieu, en hun onderlinge samenhang, wordt benadrukt. Het programma richt zich op het dagelijks leven situaties van kinderen in verschillende instellingen, waaronder familie, kleuterschool / school, het ziekenhuis en de gemeenschap, en de verbinding tussen onderzoek en praktische dagelijkse werk wordt benadrukt.

Het programma staat open voor internationale en binnenlandse studenten. Het is nauw verbonden met het onderzoeksprogramma Kinder- en Gezondheidsinterventie-Leren-Ontwikkeling bij de Scholen voor Onderwijs en Communicatie en Gezondheid en Welzijn aan de Jönköping Universiteit en geassocieerd met het Zweedse Instituut voor Gehandicapten Onderzoek SIDR). Het programma is ontworpen om studenten te voorzien van een goede achtergrond voor doctorale opleiding, en voor leidinggevende functies in voor- en vroegschoolse educatie en zorg, school-systemen, vroegtijdige interventie / habilitation, speciaal onderwijs, jeugdgezondheidszorg, sociale diensten of andere kind gerelateerde organisaties.

Interventies in Childhood wordt aangeboden als een 1-jaar (60 studiepunten) en een 2-jaar (120 studiepunten) programma.

Graad

1 jaar, 60 studiepunten of 2 jaar 120 studiepunten. Master of Science met een major in Child Studies en specialisatie in Disability Wetenschappen, Gezondheid en Caring Sciences, speciaal onderwijs, of Welzijn en Sociale Wetenschappen

Loopbaanperspectieven

Het programma is ontworpen om studenten voor voortgezet onderwijs in onderzoek en leidinggevende functies in de kinderopvang en voorschoolse, school, vroegtijdige interventie / habilitation, speciaal onderwijs, jeugdgezondheidszorg, sociale diensten en het equivalent voor te bereiden.

ch

Cursussen

NB Voorlopige lijst van de cursussen

1 jaar

 • Inleiding tot interventies in de kindertijd 15 studiepunten
 • Theorie Wetenschappen en Wetenschappelijke Methoden 15 studiepunten
 • Ontwikkelingswetenschappen en Interventieprocessen 15 studiepunten
 • Eén jaar master thesis in kinderstudies 15 studiepunten

2 jaar

 • Onderzoek Strategies and Design Problems 7,5 studiepunten
 • Uitvoeren van onderzoek met en over kinderen 7,5 studiepunten
 • Proefschrift planning voor tweejarige masterproject in kinderstudie 7,5 studiepunten
 • Stichting Cursus 1 in Disability Research 7,5 studiepunten
 • Keuzevakken 15 studiepunten
 • Proefschrift voor het tweejarige masterproject in kinderstudie 15 studiepunten

Feiten

 • Credits: 60/120 studiepunten
 • : Master
 • Tarief van de studie: Full-time
 • Plaats van onderzoek: Campus-based
 • Taal: Engels
 • Begindatum: Herfst 2018

Vereisten:

De aanvrager moet minimaal een bachelor diploma behalen (dwz het equivalent van 180 studiepunten aan een geaccrediteerde universiteit) met ten minste 90 studiepunten in de gezondheids- en zorgwetenschappen, gedragswetenschappen, sociaal werk, arbeidsongeschiktheidsonderzoek of onderwijswetenschappen, inclusief zelfstandige theoretisch gebaseerd werk, dat wil zeggen een proefschrift of het gelijkwaardige werk dat aantoont dat de aanvrager zelfstandig, systematisch onderzoek heeft gedaan en formele schriftelijk heeft geschreven over dit onderzoek (bijv. deelname aan werkgebaseerd onderzoek, deelname aan onderzoeksmethoden). Bewijs van Engels taalvaardigheid is vereist.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We build an international university in Jönköping which attracts highly qualified, inventive and enterprising people from all around the world. We contribute to sustainable economic, social and cultur ... Lees meer

We build an international university in Jönköping which attracts highly qualified, inventive and enterprising people from all around the world. We contribute to sustainable economic, social and cultural prosperity in the region where we reside, making way for knowledge based innovation and enterprise. Lees Minder