VOORDELEN VAN DE MEESTER van de internationale handel

  • Leren in een dynamische omgeving in Zwitserland met een multiculturele studenten en docenten die werkzaam zijn in de internationale economische en commerciële betrekkingen;
  • Het verstrekken van kennis en vaardigheden om de belangrijkste handelskwesties, ontwerp van beleidsdocumenten te beoordelen en te onderhandelen voor de overheid, internationale organisaties en bedrijfsleven;
  • Verkennen van de economische en commerciële besluitvorming, de huidige en toekomstige handelskwesties en ontwikkelingen;
  • Inzicht krijgen in de wereldhandel, internationale financiën en handel strategieën ter bevordering van de nationale en regionale op mondiaal niveau.

PROFIEL

De Master of International Trade (MIT) is een hoge standaard programma in de internationale economische en commerciële relaties. De MIT is ontworpen voor jonge professionals en diplomaten die geïnteresseerd zijn in een carrière in de internationale handel organisaties en diplomatieke diensten, kamers van koophandel en multinationals. Het MIT programma biedt een uitgebreide inleiding op de praktische aspecten van de succesvolle bevordering van de handel en handelsbetrekkingen technieken gecombineerd met een goed begrip van de rol van de grote internationale handel organisaties bij het vaststellen van het beleid en de normen die de wereldhandel beheersen. Op het programma staan ​​bezoeken aan grote internationale handel organisaties in Genève.

MIT PROGRAMMA DETAILS

Kalender:

De MIT-programma heeft vier startdata: september, november, maart en mei.

Inhoud:

In aanvulling op de belangrijkste internationale handel cursussen, met een focus op de wereldhandel en de internationale financiën, brancheorganisaties en statistiek, handelsbeleid en strategieën ter bevordering van, handelsrecht en economische diplomatie, de Master of International Trade curriculum leidt jonge professionals voor besluitvormende posities met cursussen in het buitenlands beleid en de geo-economie, internationaal handelsrecht en maatschappelijk verantwoord ondernemen, de uitvoerende communicatie en cross-culturele onderhandelingen. De Master of International Trade bestaat uit 14 cursussen die meer dan een jaar.

Faculteit:

De faculteit bij IUG in Zwitserland, is internationaal in ervaring, praktisch in de oriëntatie en gericht op hun onderwijs. De faculteit leden zijn student-gecentreerd en zet zich in voor een stimulerende leeromgeving te bevorderen.

Studeren in Zwitserland:

Genève behoort tot een selecte groep van echt "internationale" steden van de wereld, waardoor het een ideale plek om de internationale handel te bestuderen. Meer informatie over studeren in Genève.

Een internationaal netwerk

De Internationale Universiteit in Genève heeft een sterk netwerk opgericht, ontwikkelt uitwisselingsprogramma's met 17 universiteiten wereldwijd. Leer meer over ons internationale netwerk.

UW CARRIÈRE MET UW MIT

MIT afgestudeerden deel te nemen in de besluitvorming een loopbaan in de publieke sector - diplomatieke diensten en ministeries van de handel, de internationale handel organisaties (World Trade Organization, Commissie van de Verenigde Naties voor Handel en Ontwikkeling, International Trade Center) - bedrijfsleven en het bankwezen.

Carrière diensten: De International University in Genève voorziet begeleiding om studenten in hun carrière beslissingen te helpen. De International University in Genève voorziet Career Counselling om studenten te helpen.

MIT TOELATING

Solliciteer online op de MIT-programma: Vul het aanvraagformulier.

MIT toelatingseisen: Studenten die voor het MIT-programma moet een aantal documenten. Zie de toelatingseisen.

MIT COLLEGEGELD

De lessen van de International University in Genève, Zwitserland, is CHF 36.400 voor Master in de internationale handel graduate programma. Meer informatie over collegegeld. De kosten zijn inclusief lesmateriaal, gevallen en leerboeken.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 3 andere vakken van The International University in Geneva »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
36,400 CHF
Op locaties
Op datum