Master in de internationale bescherming van de mensenrechten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in International Bescherming van de Rechten van de Mens

  • Periode van studies: 2 jaar
  • Studiepunten: 120
  • Taal: Engels


Programma beschrijving


Het programma "internationale bescherming van de mensenrechten" richt zich op de studie van de internationale juridische grondslagen van de bescherming van de mensenrechten op internationaal, regionaal en nationaal niveau, alsmede op de activiteit van de mechanismen van de mensenrechten van de VN, de regionale systemen van rechten bescherming, voornamelijk Europese, Inter-Amerikaanse en Afrikaanse mensenrechten beschermingssysteem mens. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de uitvoering van de internationale verplichtingen van de lidstaten inzake de mensenrechten op nationaal niveau. De methoden van de internationale rechtsorde en rechtsvergelijkende analyse alsmede interactieve vormen van studenten het onderwijs zijn grotendeels toegepast op het programma.


Het programma heeft een educatieve en praktische karakter die helpt om professionals voor zowel de wetenschap en praktijk te trainen.


Leerresultaten


De Master's Degree "internationale bescherming van de mensenrechten" presenteert een interdisciplinaire cursus die studenten biedt, met achtergrond bachelor, de kans op complexe aanpak van diepe kennis in de geschiedenis van de internationale betrekkingen op het gebied van de mensenrechten, in de theorie van de mensenrechten en vergelijkende perspectieven over dit onderwerp.


Carrièremogelijkheden


Het programma biedt een internationale juridische achtergrond voor postdoctorale studie in andere disciplines, het omgaan met de mensenrechten en voor de professionele activiteit op het gebied van mensenrechten belangenbehartiging, met inbegrip van NGO, de praktijk van het recht, beleidsanalyse, of de dienst in de overheid (Ministerie van Buitenlandse Zaken , Ministerie van Justitie) of intergouvernementele 33 entiteiten, waaronder VN-systeem voor de bescherming van de mensenrechten.


Toelatingseisen

  • Bachelor of specialist graad in de Juridische Wetenschappen, Geesteswetenschappen en Sociale wetenschappen;
  • Engels Taal niveau - ten minste IELTS - 6, 0 TOEFL iBT - 79
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Today Peoples’ Friendship University of Russia is one of the leading state higher educational institutions of Russia. It is the only university in the world every year uniting students from 140 countr ... Lees meer

Today Peoples’ Friendship University of Russia is one of the leading state higher educational institutions of Russia. It is the only university in the world every year uniting students from 140 countries. Lees Minder