Master in de ingenieurswetenschappen

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Ontworpen voor pas afgestudeerden en praktiserende ingenieurs die hun kennis willen upgraden en updaten op het snel veranderende gebied van elektronica, materialen en verwerking en machinebouw, is de Master of Engineering Practice (MEngPrac) een onderwezen programma dat in 12 of meer kan worden voltooid. 18 maanden.

Het programma is niet alleen ontwikkeld als antwoord op de vraag van Nieuw-Zeelandse werkgevers naar werkklare ingenieurs die in staat zijn om de uitdagingen van de veranderende wereldwijde, nationale en lokale omgevingen aan te gaan, maar ook om tegemoet te komen aan de vraag van internationale studenten die hun vaardigheden willen verbeteren. inzetbaarheid met een gediplomeerde masteropleiding. Met de MEngPrac kunt u in verschillende industrieën en velden in Nieuw-Zeeland en wereldwijd werken.

Het programma bevat een managementcomponent die u voorziet van de professionele vaardigheden die werkgevers verlangen. Het bevat ook een sluitstuk onderzoeks- en ontwikkelingsproject waarmee u uw geavanceerde technische vaardigheden kunt toepassen op een industrieel relevant probleem. Dit is een unieke kans voor jonge professionals om hun vaardigheden en expertise uit te breiden in hun vakgebied.

uitrusting

The University of Waikato gespecialiseerde laboratoria van de The University of Waikato School of Engineering omvatten het Large Scale Lab-complex met een reeks workshops en laboratoria gewijd aan technisch onderwijs en onderzoek. Deze omvatten 3D-printen, een mechanische werkplaats en computerlabs met engineering ontwerpsoftware.

Carrièremogelijkheden

  • Elektronica ingenieur
  • Mechatronica-ingenieur
  • Werktuigbouwkundige
  • Procesingenieur
  • Materials Engineer

vakken

  • Elektronica
  • Materialen en verwerking
  • Machinebouw

Toelating en inschrijving

Kandidaten voor het programma moeten:

  • Een relevante 3 of 4-jarige undergraduate-kwalificatie hebben behaald in een verwante discipline met ten minste een B-cijfergemiddelde in de papers van het laatste jaar en
  • Voldoen aan de voorwaarden voor graduate studie in het onderwerp (en) worden gepresenteerd voor de graad.

Als een kandidaat professionele technische ervaring heeft, kunnen ze worden toegelaten tot het programma, ter beoordeling van de Academic Board van The University of Waikato .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder