Master In De Ingenieurswetenschappen Chemische En Biomoleculaire Engineering

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master In De Ingenieurswetenschappen Chemische En Biomoleculaire Engineering

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

De Graduate Program in Chemische en biomoleculaire engineering biedt onderzoek en onderwijs mogelijkheden die leiden tot de Master of Science en Doctor of Philosophy graden. Het ministerie van chemische en biomoleculaire engineering is goed uitgerust voor het afstudeeronderzoek in spuitbussen wetenschap en techniek, biochemische engineering, computationele modellering, stromingsleer en mixen, brandstofceltechnologie, metabolic engineering en systeembiologie, nanodeeltjes technologie, polymeer verwerking en karakterisering, polymeer reactie engineering, procesbeheersing, thermodynamica en transport verschijnselen, en systemen onderzoek. De afdeling onderhoudt een distributed computing netwerk van onderzoekslaboratoria en een PC laboratorium. Bekende onderzoeksinstituten met inbegrip elektronenmicroscopie röntgendiffractie, X-ray foto-elektron spectroscopie en NMR worden gecoördineerd via verschillende laboratoria.

Algemene vereisten

Voordat graduate opleidingen in Chemical Engineering worden geprobeerd, moet de kandidaat voldoen aan bepaalde minimale natuurlijk voorwaarden hetzij door ervaring of door het nemen van geselecteerde undergraduate cursussen. Deze minimale vereisten zijn beschreven in de GPA en de vereiste beleidspagina. Sommige van deze voorwaarden kan worden vervuld door gelijktijdige registratie indien nodig. Geen cursussen onder 400 genummerde mag meetellen voor de minimaal 30 studiepunten nodig zijn voor de mate. Een maximum van 6 studiepunten van de 400 niveau cursussen kunnen meetellen voor de mate onderworpen aan voorafgaande goedkeuring door de Graduate directeur. Graduate opleidingen met een EMPM aanwijzing kan niet worden gebruikt om de minimum 30 uur te voldoen, zonder voorafgaande toestemming van de Graduate directeur.

Alle afgestudeerde studenten (volledige en part-time, en buiten de campus) wordt verwacht dat zij al het onderzoek seminars, dat wil zeggen, degenen die niet specifiek gericht naar de 1e jaars studenten wonen. Studenten die niet regelmatig bij te wonen onderzoek seminars zal een bericht van de directeur van de graduate studies ontvangen; extreme gevallen kan worden beschouwd als onvoldoende voortgang in de richting van graad. Uitzonderingen op deze eis zal worden gemaakt op een case-by-case basis door de graduate programma commissie; dergelijke uitzonderingen omvatten off-campus studenten die regelmatige deelname aan een on-campus seminar serie die zich afspeelt op een meer geschikte tijd, of een off-campus technisch seminar serie demonstreren. Studenten deze uitzondering verleend moet draaien in een lijst van seminars deelgenomen aan de directeur van de afgestudeerde studenten vóór het einde van elke lente en de herfst semester.

Het ministerie van Chemische en Biomoleculaire Engineering de algehele verwachtingen voor alle studenten in de graduate programma zijn dat zij:

  • maken belangrijke wetenschappelijke bijdragen op het gebied van chemische en biomoleculaire engineering, die voornamelijk wordt gemeten door publicaties in peer-reviewed tijdschriften; en
  • tonen een vermogen om onderzoeksresultaten te communiceren aan een publiek van hun collega's op het gebied van chemische en biomoleculaire engineering, die voornamelijk wordt gemeten door presentaties op conferenties.

Deze publicaties en presentaties moeten worden gedocumenteerd op de laatste pagina ('s) van de scriptie van elke student. Voor meer informatie, zie "MS Thesis," hieronder.

GPA

De Graduate School vraagt ​​van leerlingen om een ​​3,0 GPA in alle cursussen te behouden voor krediet omdat de inschrijving. De afdeling Chemische en Biomoleculaire Engineering vereist verder dat studenten minstens 3,0 GPA bereiken in de vier vereiste afgestudeerde kerncursussen - ENCH 610, 620, 630 en 640 - waar deze GPA wordt berekend met behulp van het letter +/- systeem.

Typische Plannen van Study

In principe kan een kandidaat die aan alle van de algemene gang eisen de eisen voor de Master of Science graad te voltooien in een jaar. Echter, het is ongewoon voor studenten om hun programma in minder dan 3 semesters voltooien. Voor kandidaten met een vooropleiding in een niet-Chemical Engineering technische ruimte, een 2 tot 2,5 jaar programma is meestal niet nodig. Een voorbeeld plan van de studie wordt gegeven in de MS Course Requirement Adviseren Form (.docx). Individuele plannen van de studie zal worden ontwikkeld op verzoek van de afdelingsvoorzitter Graduate directeur.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
932 USD
Locations
Verenigde Staten - College Park, Maryland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates