Master in de informatica en technologie

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master in Computer Science and Technology

&nbsp

College of Information Science and Engineering


In 1978, Hunan University creëerde een informatica programma voor studenten en vormde een computer science teaching lab. In mei 1981, Hunan University kondigde de oprichting van de Computer Science Department. In 2001, werd twee scholen gevormd. Instituut voor Informatie-en Communicatie werd opgericht in oktober en de School of Software werd opgericht in december. In 2010, deze twee scholen samengevoegd en werd het College of Information Science and Engineering vandaag.

Het college heeft nu 37 hoogleraren en 74 UHD's, met inbegrip van nationale "Thousand Talents Plan " wetenschappers en Yangtze River Geleerden. Meer dan 60% docenten hebben Ph.D. graad.

&nbsp

Het College heeft momenteel 1 lid van de Chinese Academy of Engineering, 1 Cheung Kong Scholar, 1 stoel professor, 2 van Talent Project voor de Nieuwe Eeuw van het Ministerie van Onderwijs, 17 bezoeken en parttime hoogleraren, en 86 voltijdse professoren, van wie de meeste houders van doctoraten. Sinds 2002 heeft het college is het uitvoeren van de onderwijs-werk, en 70% van hen hebben de overzeese studie of werkervaring. Tot dusver heeft het college meer dan 100 buitenlandse studenten aanvaard elk jaar ofr meester 's en doctoraat, en sommige afgestudeerden werken voor grote-skale Chinese bedrijven en bedrijven.

&nbsp

Elke niet-Chinees staatsburger bezit is van een geldig buitenlands paspoort die wil komen om te studeren aan de Universiteit Hunan kan rechtstreeks een aanvraag voor toelating en Vise Office, International Students Center, Hunan University.

&nbsp

Aanmelden voor: 1 juli

&nbsp

&nbsp

Vereiste Documenten:

&nbsp

1. Aanvraagformulier van Hunan University

2. Twee aanbevelingsbrieven van hoogleraren

3. Bachelor diploma en afstuderen certificaat

4. Bachelor transcripties

5. Onderzoek Voorstel van 800 woorden

6. Foreigner Lichamelijk onderzoek Form

7. Gescande kopie van het paspoort (fotopagina en laatste Chinese visum indien van toepassing)

8. Application Fee (unrefundable)

&nbsp

&nbsp

Vergoedingen

&nbsp

Collegegeld: 24.000 Yuan / jaar

Toepassing kosten: 400 Yuan

Verzekering: 600 Yuan

&nbsp

Aanvraagkosten niet terugbetaald.

Laatst bijgewerkt op jun 2013

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982.

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982. Lees Minder
Zhengzhou , Changsha + 1 Meer Minder