Master in de informatica en techniek

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master in Computer Science and Engineering

Computer Science and Engineering is de academische discipline gewijd aan de studie en het onderzoek van de verschillende aspecten van informatie-technologie, die is uitgegroeid tot de kern onmisbare technologie van de 21ste eeuw. Het bestrijkt een breed scala van onderwerpen met betrekking tot computers, van de theoretische grondslagen van de computer om de toepassing op basis van informatie-technologie.

Ons doel is om onze kennis van de opdrachtgevers, algoritmen, technieken en toepassingen te bevorderen voor alle componenten van computersystemen. Gezien het feit dat de meeste menselijke activiteiten gebruik maken van informatie in een high-tech samenleving, de betekenis van de computer wetenschap en techniek van het grootste belang, niet alleen om een ​​technologische voorsprong te behouden, maar ook om de kwaliteit van het leven te verbeteren.

De Computer Science and Engineering Department op POSTECH biedt undergraduate en postgraduate programma's aan studenten die de nationale en wereldwijde leiders in de informatietechnologie zal worden met een evenwichtige kennis van de theorie en de praktijk op te voeden. De afdeling voert ook wereldklasse onderzoek in een brede waaier van informatie technologie gebieden. De onderzoeksgebieden van de afdeling zijn over het algemeen verdeeld in vier gebieden; Systeem en Software, AI en Data-analyse, digitale media en netwerken. De docenten van de afdeling zijn toonaangevende experts in hun onderzoeksgebieden en hebben uitgebreid onderzoek naar de kritieke problemen van de informatica uitgevoerd. Hun onderzoeksresultaten worden goed herkend en ze zijn actief betrokken in de belangrijkste rollen voor onderzoeksactiviteiten in het Koreaans en wereldwijd. De afdeling heeft een door de overheid gesteunde onderzoekscentrum (ITRC) en een nationaal onderzoek lab (NRL).

Het onderwijs visie van de afdeling is het stimuleren en de leerlingen aanmoedigen om wereldleiders op het hoogste concurrerende niveau te worden. Om deze visie te realiseren, heeft de afdeling de undergraduate curriculum geherstructureerd, zodat studenten op hoog niveau cursussen zo vroeg mogelijk te kunnen nemen over geavanceerd onderzoek onderwerpen. Het biedt ook wereldwijde stageprogramma's voor studenten om te bezoeken en te werken bij toonaangevende IT-bedrijven en onderzoeksinstituten, zoals Microsoft Research Asia. Het motto van de afdeling is het begeleiden studenten van wereldklasse dromen te realiseren door samenwerking en geconfronteerd met alle uitdagingen.

Het onderzoek visie van de afdeling is om innovatief onderzoek te doen naar het doel van het creëren van de geïntegreerde informatie samenleving van de toekomst. Om deze visie te realiseren, is de afdeling het bevorderen van onderzoek naar geïntegreerde systemen die zullen leiden en voldoen aan de industriële eisen waarbij de focus op high impact creatieve kern onderzoek voor zowel de samenleving en de industrie. Met deze aanpak wordt de synergie en de harmonie tussen docenten verwacht top notch onderzoeksresultaten dat de afdeling wereldwijd bekend zal maken te produceren. Daarnaast is de afdeling van plan om een ​​partnerschap met het onderzoeksinstituut van een wereldwijde IT-bedrijf in de nabije toekomst te vormen. Om deze visie mogelijk te maken, zal de afdeling nog steeds de allerbeste faculteit leden te werven en het onderwijs en onderzoek te verbeteren, het nastreven van onze doelstelling om POSTECH CSE een wereldleider in de informatietechnologie gebied.

Laatst bijgewerkt op feb 2017