Master in de illustratie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master Illustratie

In onze steeds meer visuele wereld, de illustrator speelt een cruciale rol in het communiceren van ideeën en informatie. De convergentie van kunst en technologie is het creëren van kansen en uitdagingen die nieuwe vaardigheden en nieuwe perspectieven op het veld nodig. FIT's Master of Fine Arts in Illustratie bereidt u een innovatieve visuele communicator, en bevordert de ondernemende aanpak die professionele illustratoren nodig.

Dit programma is voor zelf-gemotiveerde illustratoren die willen dat hun persoonlijke visie verder te ontwikkelen en te ervaren illustratoren die hun carrière nieuw leven inblazen. Atelierpraktijk in tekenen, schilderen en digitale media-en de integratie van alle drie biedt een platform voor u om uw eigen stem te vinden. Door middel van een focus op atelierpraktijk, samen met lessen over creatief schrijven en onderzoek, heb je een brede kijk op de rol van de illustrator in verschillende media te krijgen. Een faculteit opgemerkt illustratoren bieden strenge opdrachten ontworpen om te lokken van hoge kwaliteit, concurrerende werk. Je hoort gerenommeerde gastdocenten en te profiteren van FIT New York City locatie met frequente excursies naar musea en galeries.

Het programma wordt afgesloten met een visuele afstudeerproject, dat wordt weergegeven in een tentoonstelling in het Museum van FIT. De projecten hebben opgenomen animatie, concept art, kinderboeken, graphic novels, muurschilderingen, en reportage.

Highlights

  • De faculteit omvat de huidige en vroegere voorzitters van de prestigieuze Society of Illustrators, leden van de New York Art Director's Club en de Vereniging voor publicatie Designers, en de winnaars van de Society of Illustrators Educator of the Year Award.
  • Bekroonde alumni werk is opgenomen in de Society of Illustrators Jaarlijkse tentoonstelling.
  • Digital Boot Camp, die plaatsvindt vóór het begin van de klassen, introduceert studenten om af te studeren-level studie en bevordert kameraadschap onder de cursisten.
  • Studenten reizen naar de westkust tot entertainment ateliers en kunstenaars te bezoeken.
  • Docenten en studenten hebben talloze prijzen, waaronder gouden en zilveren medailles van de Society of Illustrators, de Stevan Dohanos Award, de Hamilton Koning Award, de Nationale Raad voor Sociale Studies / Children's Book van de Raad Award, Frank R. Paul Award voor Outstanding Achievement in Science ontvangen fictie Illustratie en de Chesley Award van de Vereniging van Science Fiction / Fantasy Artists for Lifetime artistieke prestatie.
  • Studenten en alumni worden regelmatig erkend als award en verdienste winnaars in Communication Arts, 3 x 3 Magazine, American Illustratie en andere vakbladen.
  • Sommige alumni gaan om les te geven aan FIT en andere opleidingen in het hoger en lezing en onderwijzen in gespecialiseerde middelbare school en museum programma.
  • Klanten van alumni zijn onder meer: ​​Harper Collins Publishing, Macy's in New York, Martha Stewart, The American Museum of Natural History, Barron's Educational Series, Cablevision, Computer Associates, Crain's New York Business, Doubleday, Money, TruTV, ESPN, ABC, Dunkin 'Donuts , Six Flags, General Mills granen, Trailside Museum and Zoo, Major League Baseball en Upper Deck Trading Cards.
Laatst bijgewerkt op aug 2016

Over de school

a rigorous liberal arts foundation coupled with a real-worldcurriculum and hands-on instruction a worldwide network of alumni a strong relationship with industry leaders a world-class faculty of worki ... Lees meer

a rigorous liberal arts foundation coupled with a real-worldcurriculum and hands-on instruction a worldwide network of alumni a strong relationship with industry leaders a world-class faculty of working professionals a direct connection to New York City culture and commerce Lees Minder