Master in de fysica en nanotechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in de fysica en nanotechnologie

&nbsp

De afdeling fysica en technologie van nanostructuren is bedoeld om een ​​hoog-gekwalificeerde specialisten voor te bereiden op dit gebied.

&nbsp

De moderne notie van nanostructuren omvat een breed scala van materialen en apparaten van toepassing zijn in absoluut verschillende sferen: van elektronica en mechanica van de biotechnologie.

&nbsp

Naast de laboratoria van de afdeling, dat voorzieningen voor de stagiairs die door de Academische Universiteit, de Ioffe instituut en het Wetenschappelijk-Engineering Centre of Microelectronics.

&nbsp

De afdeling biedt de volgende masteropleidingen:

  • Micro-elektronica en nano-elektronica;
  • Quantum en optische elektronica;
  • Fysica van halfgeleiders en Diëlektrica.

&nbsp

&nbsp

Collegegeld

&nbsp

  • Geen collegegeld voor burgers van Rusland, Kazakstan, en Wit-Rusland;
  • 20 000 RUB per semester voor burgers van andere oud-leden van CIS;
  • 30 000 RUB per semester voor andere internationale studenten.

&nbsp

&nbsp

Over de Academische Universiteit

&nbsp

Het Hoger Onderwijs Centrum van het Academisch Universiteit is de enige instelling voor hoger onderwijs aangesloten bij de Russische Academie van Wetenschappen. Op het Hoger Onderwijs Centrum is gericht op opleiding MSc en PhD's en het verstrekken van voortdurende professionele opleiding en trainingen.

&nbsp

De Academische Universiteit ligt op Khlopin str. 8/3, St Petersburg, Rusland. De klaslokalen en laboratoria van het Academisch Universiteit zijn mooi ingericht. Bij het Academisch Universiteit zijn er ook computer lessen, een conferentiezaal, een zaal voor theater, een bibliotheek, een kantine, een EHBO-post, een hotel complex en een sport complex, dat een overdekt zwembad, een overdekt omvat tennisbaan en een fitnessruimte.Studenten en medewerkers van het Academisch universiteit kunnen gebruik maken van de diensten van de St. Petersburg Klinische Ziekenhuis van de RAS. De slaapzaal van het Academisch Universiteit ligt aan Maurice Toreza Ave. 37/2.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Het Hoger Onderwijs Centrum van het Academisch Universiteit is de enige instelling voor hoger onderwijs aangesloten bij de Russische Academie van Wetenschappen. Op het Hoger Onderwijs Centrum is geric ... Lees meer

Het Hoger Onderwijs Centrum van het Academisch Universiteit is de enige instelling voor hoger onderwijs aangesloten bij de Russische Academie van Wetenschappen. Op het Hoger Onderwijs Centrum is gericht op opleiding MSc en PhD's en het verstrekken van voortdurende professionele opleiding en trainingen. De Academische universiteit heeft de staat licentie voor educatieve activiteiten uit te voeren (# 0724, 17 februari 2011) in de volgende masteropleidingen: Toegepaste wiskunde en natuurkunde (Wiskundige en Informatieve Technologies afdeling): Theoretische Informatica; Software Engineering; Algoritmische Bio-informatica. &nbsp Natuurkunde (Theoretische Natuurkunde): Theoretische en wiskundige natuurkunde. Technische Natuurkunde Elektronica-en Micro-elektronica (Natuurkunde en Technologie van nanostructuren afdeling): Fysica van laag-dimensionale staat. De Academische Universiteit biedt postdoctorale studies op de volgende gebieden: Astrofysica en Stellar Sterrenkunde Apparaten en methoden van de Experimentele Fysica Fysica van de gecondenseerde materie Fysica van halfgeleiders Fysica van atoomkern en Elementaire Deeltjes Filosofie van Wetenschap en Technologie De Academische Universiteit ligt op Khlopin str. 8/3, St Petersburg, Rusland. De klaslokalen en laboratoria van het Academisch Universiteit zijn mooi ingericht. Bij het Academisch Universiteit zijn er ook computer lessen, een conferentiezaal, een zaal voor theater, een bibliotheek, een kantine, een EHBO-post, een hotel complex en een sport complex, dat een overdekt zwembad, een overdekt omvat tennisbaan en een fitnessruimte. Studenten en medewerkers van het Academisch universiteit kunnen gebruik maken van de diensten van de St. Petersburg Klinische Ziekenhuis van de RAS. De slaapzaal van het Academisch Universiteit ligt aan Maurice Toreza Ave. 37/2. Lees Minder