Lees de Officiële Beschrijving

Eisen voor de kandidaten Aanvragers moeten hebben afgerond undergraduate programma (bachelor of ingenieur diploma). De voorkeur wordt gegeven aan studies over de economie of wiskunde.

Kandidaten moeten basiskennis van economie, wiskunde en financiën, in het bijzonder basiskennis van de economische theorie (basisprincipes van micro-economie en macro-economie) te hebben.

De kandidaat moet weten de basisprincipes van de boekhouding en financiële wiskunde (tijdswaarde van geld, de regels voor de berekening van de rente en kortingen).

In de wiskunde wordt verwacht dat de kandidaat kennis met betrekking tot de basisprincipes van lineaire algebra en calculus hebben.

Vereisten: · Kennis van het Engels · Basics van calculus · Basiskennis van lineaire algebra · basisprincipes van de financiële wiskunde (tijd-waarde van geld) Aanvullende onderwerpen · Micro · Macro-economie · basisprincipes van kansrekening Programma beschrijving De wereld van de moderne financiën wordt steeds meer gedomineerd door de nieuwe technologieën, wiskundige modellen en geavanceerde statistische technieken. Financial Engineering is een gebied van moderne financieren die betrokken zijn bij de toepassing van kwantitatieve methoden om de analyse van de risico's die samenhangen met de financiële beleggingen en bij het voorspellen van de gebeurtenissen in de financiële markten. Financial engineering deals met oa: · de bouw van complexe beleggingsstrategieën, · het voorspellen van de koers van financiële instrumenten, · de ontwikkeling en de prijsstelling van financiële instrumenten, · risicobeheer van financiële beleggingen, · analyse en modellering van de financiële markten.

Master programma in Financial Engineering bereidt hooggekwalificeerde specialisten op dit gebied: financiële ingenieurs bereid om te gaan werken met de analyse van de investeringen en het risicobeheer bij banken en beleggingsfondsen. Afgestudeerden van deze cursus hebben een zeldzame kennis over de economische en financiële modellering.

Potentiële werkgevers: · Banken · Centrale banken · Financiële toezichthouders · Beleggingsfondsen · Bedrijven die zich bezighouden met financiële consulting · Bedrijven met afdelingen van de financiële analyse Internationale samenwerking Het programma Financial Engineering wordt geleid met de medewerking van Lissabon School of Economics and Management aan de Universiteit van Lissabon andUniversity van Lorraine in Nancy (Frankrijk). De internationale overeenkomst waarbij drie masteropleidingen in Financial Engineering geeft studenten de mogelijkheid om een ​​deel van hun diploma studeren aan deze universiteiten en het verkrijgen van dubbele graden (van Poznan University of Economics en een van de partneruniversiteiten).

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Poznan University of Economics and Business »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
10,000 PLN
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019