Master in de film en beeldende kunst

East London University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master in de film en beeldende kunst

East London University

De East London Beeldende Kunst en Film programma is ontworpen voor een nieuwe generatie van de vertellers: kunstenaars die een passie voor beeldende en podiumkunsten in een breed scala aan media en willen leren door het maken van hun eigen projecten in een hands-on, intensief programma .

Onze programma's de balans van de studie van het vaartuig met praktische ervaring om studenten op te leiden om de beste fi lmmakers en beeldend kunstenaars en performers ze kunnen zijn. Dit wordt bereikt door een strenge schema van klassikale instructie, hands-on workshops en onmiddellijke praktische ervaring.

De opleiding bereidt de volgende generatie van slimme scherm creatieven. Het bouwt creatieve en technische vaardigheden van essentieel belang om te slagen in de huidige fi lm, televisie en nieuwe media-industrie. Onze professionele docenten en hoog kaliber gastsprekers leren de basisprincipes van het vertellen van verhalen, de productie en het scherm zakelijke vaardigheden.

  • Career skills: Secure werkgelegenheid in de creatieve industrie scherm met eerste hand praktische begeleiding van het werken professionals uit de industrie
  • Real-life ervaring: Bouw een aantrekkelijke portfolio en zet je kennis in de praktijk tijdens de cursus, door samen te werken met externe bedrijven en het creëren van projecten voor de industrie klanten
  • Hoog kaliber gastsprekers en docenten: Leer van de beste professionals uit de industrie
  • Intensieve en snel: Maak uw cursus in slechts twee jaar en begint te werken in de industrie sneller

De East London Beeldende Kunst en Film programma zal uw vermogen om projecten te jongleren, voldoen strakke deadlines en beheren van uw creatieve energie te testen. Het doel is om u te voorzien van de vaardigheden en de achtergrond die u nodig hebt om uit te breiden en te uiten uw creatieve visie, en het ontwikkelen carrière vaardigheden in meerdere visuele media.

In dit programma, heb je de mogelijkheid om hands-on ervaring te krijgen. Ons programma regelt stages bij fi lm studio's, productie en post-productie bedrijven, het verstrekken van een netwerk van echte industrie contacten die u zal helpen na het afstuderen. Studenten in de Photo Italië cursus reizen naar Italië voor een aantal weken van de hands-on fotografie in de zomer, en andere studenten hebben in het buitenland gestudeerd over de hele wereld.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Oos-Londen, Oost-Kaap
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Oos-Londen, Oost-Kaap
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan