Master in de Europese administratief beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van de masteropleiding is om een ​​dieper inzicht in de administratieve, juridische en sociale structuren, met inbegrip van hun methodes, politiek, economie en cultuur van de lidstaten van de Europese Unie en de Europese instellingen in het kader van het bevorderen van de Europese integratie te bieden.

Het programma geeft je professionele, methodische, persoonlijke en sociale belangrijkste kwalificaties die maakt je fit voor Europa. Uw communicatie, juridische, economische en organisatorische vaardigheden stellen u in staat om competent deel te nemen aan het progressieve Europese integratie.

Wie is de doelgroep van de masteropleiding?

Doelgroep van de masteropleiding "European Administrative Management" zijn afgestudeerd in het bijzonder een School of Public Administration of uit het gebied van recht, economie en sociale wetenschappen, - Om te kwalificeren voor een carrière met betrekking tot Europa, - de, een carrière te beginnen met de Europese referentiepunten in gemeenten zoeken staat, federale ministeries en Europese overheden met de mogelijkheid van toegang tot het hoger ambtenarij, NGO's of industrie.

Wat zijn de toelatingseisen?

De toelatingseis is een eerste graad aan een (technische) hogeschool of universiteit ten belope van ten minste 180 studiepunten. Het heeft een universiteit met bovengemiddelde resultaten in een onderzoek van de bovengenoemde gebieden worden gedetecteerd.

Aangezien een deel van de lezingen gehouden in het Engels, en een goede praktische kennis van het Engels is vereist.

Een samenvatting van de vier semesters

De inhoud van het programma zijn onderverdeeld in de individuele semesters en hogescholen en modulair.

. 1 Semester: Universiteit van Ludwigsburg (begin oktober - eind januari) 2. Semester: University Kehl (begin maart -end juli) 3. Semester: stage (begin september - eind februari) 4. Semester: Optioneel Hochschule Kehl of Ludwigsburg (begin maart -end juli)

Inhoud Studie

De modules in de masteropleiding worden gerichte inhoud op de centrale vraag, waarop Europa specifieke kennis en vaardigheden voor de uitoefening europa generalist posities nodig zijn.

In het eerste semester aan de Universiteit van Ludwigsburg zal volgende modules worden gehouden:

1

In het tweede semester aan de Universiteit van Kehl, worden de volgende modules aangeboden:

2

De modules zijn verplichte vakken. De examens voor de modules zijn meestal na afloop van de modules vindt plaats aan het einde van het semester.

Depressie in het keuzevak

Met de module 9 (keuzevak) heeft u de mogelijkheid om specifieke aspecten en problemen van een vakgebied te verdiepen en te specialiseren gekarakteriseerd. Deze module is een gemeenschappelijke module van de twee universiteiten Kehl en Ludwigsburg.

Tijdens Ludwigsburg semester keuzevakken uit de volgende gebieden zijn afhankelijk van beschikbaarheid en de vraag:

3

Specialisatie door middel van de masterproef

De master's thesis is een goede gelegenheid om zich te specialiseren in een gebied. Voor de masterproef studenten, de complete vierde semester beschikbaar. Studenten kiezen zelf - in overleg met de desbetreffende examinator - het thema van. De onderwerpen kunnen worden ontwikkeld op basis van de inhoud van de cursus, maar ook van de stage. Onderwerpen variëren van juridische, Europees beleid of economische kwesties dan werken aan ontwikkelingssamenwerking te verhandelingen over het onderwerp van de interculturele competentie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Applied Sciences Ludwigsburg specialises in the education of management in public administration. The approximately 2500 students of the university are taught by a number of professo ... Lees meer

The University of Applied Sciences Ludwigsburg specialises in the education of management in public administration. The approximately 2500 students of the university are taught by a number of professors and lecturers. Lees Minder