Master in de Engelstalige studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Engelstalige Studies

Degree opleiding De masteropleiding in Engelstalige Studies is een tweejarig programma dat de verworven in eerdere studies kennis ontwikkelt en verdiept. Deze interdisciplinaire programma is ontworpen als een vier-semester curriculum. De voertaal is Engels.

Programma afgestudeerden Master verwerven expertise in geselecteerde Engelstalige landen. Ze zijn goed geïnformeerd in de internationale betrekkingen, culturele en historische verbindingen en de onderscheidende realiteit van bijzonder Engels-sprekende landen. Ze begrijpen de samenleving van deze landen, alsook hun interne en externe relaties.


Degree afgestudeerden Master's zijn zeer inzetbaar op het gebied van

  • het openbaar bestuur, te weten de ministeries van Cultuur en Buitenlandse Zaken
  • internationale organisaties en agentschappen, met inbegrip van de diplomatieke missies in zowel het Engels-sprekende landen en EU-instellingen
  • multinationale bedrijven
  • adviesorganen
  • de media
  • goede doelen en non-profit organisaties
  • toerisme


De Master's Degree bereidt studenten voor op professionele loopbaan in onderzoek en in de academische activiteiten. Het benadrukt de ontwikkeling van de kennis die is opgedaan in de Bachelor's Degree (geschiedenis, politicologie, internationale betrekkingen, en literatuur). Afgestudeerden van de Master's Degree verwerven van een uitgebreide kennis van Engelstalige studies als een interdisciplinair vakgebied gericht op internationale betrekkingen, Engels literatuur, cultuur en de samenleving van Engels sprekende landen. Ze hebben een uitstekende geschreven en gesproken Engels (C1 + / C2).

Het programma biedt de studenten met een reeks van cursussen gegeven door geleerden die actief deelnemen aan de academische gemeenschap. De cursussen richten zich op de culturele, politieke en sociale ontwikkeling van de VS en het Verenigd Koninkrijk. In de loop van hun studie zullen de studenten de bredere context van andere Engels sprekende landen en hun rol in de wereld (Canada, Australië, en de Engels-sprekende landen van Azië en Afrika) te bespreken.


Toelatingsvoorwaarden

De kandidaten moeten een diploma Bachelor's en een gedegen kennis van het Engels, Engels-talige literatuur en de feiten en cijfers van de Anglo-Amerikaanse cultuur en het leven te hebben. Voor toelating tot zowel de full-time en part-time vorm van Engelstalige Studies, moeten de volgende onderdelen van het toelatingsexamen met succes worden doorgegeven:

De mondelinge interview test de aanvrager mogelijkheid om Engels te gebruiken om zinvolle communicatie te bereiken en om een ​​coherente stroom van de taal binnen één uiting of over een reeks van uitspraken te behouden. De voldoende startniveau van het Engels moet een B2 + / C1 meesterschap zijn volgens het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader (ERK). In gesproken productie, moet de aanvrager in staat zijn om duidelijke, gedetailleerde beschrijvingen geven over complexe onderwerpen daarbij subthema's integreren, specifieke standpunten ontwikkelen en het geheel afronden met een passende conclusie.

Studie Afronding

Om de Master's Degree te voltooien, moet de student voldoen aan de voorgeschreven studie plan en met succes afleggen van de Master's Final State Examination. De finale staatsexamen bestaat uit de volgende onderdelen:

  • verdediging van de masterproef
  • onderzoek over een bepaald onderwerp uit het veld van de Engelstalige landen in het huidige internationale systeem
  • onderzoek over een bepaald onderwerp uit het gebied van cultuur, literatuur en kunst van het Engels-sprekende landen

Part-time studie

De deeltijd-vorm van de studie is op MUP uitgevoerd door middel van intensieve groepssessies, meestal gehouden vier tot vijf keer per semester uitsluitend op vrijdagmiddag en op zaterdag. In aanvulling op dat, hebben de studenten de mogelijkheid om individuele gesprekken met de docenten plannen tijdens hun kantooruren. MUP elektronische systemen te publiceren studiemateriaal, dwz kern cursusmateriaal, en verdere informatie die nodig is voor zelfstudie. MUP maakt gebruik van de meest geavanceerde leermethoden, met inbegrip van e-learning, en het laat de studenten toegang tot verschillende elektronische databases (bijvoorbeeld JSTOR, EBSCO) zonder extra kosten.

Laatst bijgewerkt op feb 2017

Over de school

Metropolitan University Prague (MUP) ranks among the oldest and largest private universities in the Czech Republic. The steady influx of applicants interested in studying at Metropolitan University Pr ... Lees meer

Metropolitan University Prague (MUP) ranks among the oldest and largest private universities in the Czech Republic. The steady influx of applicants interested in studying at Metropolitan University Prague attests to its reputation of afirst-rate educational institution. MUP provides education to approximately 6000 students. Since its establishment in 2001, the University offers study programmes in the area of international territorial relations, legal specialisations, and international economic relations in both full-time and part-time forms of study in Czech as well as English. MUP operates in Prague and in three regional centres in Pilsen, Liberec, and Hradec Králové. Lees Minder